Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha Xt 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha Xt 600

Здравейте,някой може ли да ми помогне имам Yamaha Xt 600 87г. проблема и е че не иска да върти маслото през разширителното казанче..смених маслената помпа но не е от неяллл

От: Yamaha Xt 600

Здрасти колега. Според мен малко трудно може да се прецени дали се върти маслото в казанчето. То се състой от секции и маслото в него се върти по определен начин, а и най-малкото самото масло се успокоява от преградите. Все пак на ХТ-то е изключително важно маслената система да е изправна. За да се убедиш, че помпата вдига масло като запалиш мотора (без да даваш газ) и отвиеш болчето за обезвъздушаване от него трябва да бликне масло. Евентуални проблеми които може да има :
    1. неправилно обезвъздушаване на системата;
    2. затиснати филтри (картерен филтър или филтърчето в масленото казанче (предполагам масления филтър си сменил ));
    3. възвратния клапан да не е заседнал или да не се е затиснал (в десния капак има една съчма с пружина );
    4. затиснат маркуч за високо налягане (маркучите от и за масления казан);
    5. проблем в новата помпа - не трябва по колелата на помпите и корпусите да има деруги или някакво нараняване. (помпата както знаеш сигурно е от две помпи. малката (ако не се лъжа мажеше главата и скоростите , а голямата качва маслото от картера в масленото казанче.))

Надявам се да съм ти бил полезен. ако се сетиш нещо питай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X