Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скорости за Хр 600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Скорости за Хр 600

Въпросът ми е дали скоростите на Хонда Доминатор 650 ще паснат на Хонда Хр 600?

От: Скорости за Хр 600

Кои години са моторите първо трябва да упоменеш
    Yamaha WR 200

Коментар

Моя мотор е 1995г. а за доминатора незнам защото човека който питах ми каза , че имал от доминатор и стават.А ако от някаде има от каде да си взема скорости за хр ще е най-добре така,но за момента не съм намерил нищо почете от доминатора...

Коментар

Влизаш в този сайт http://www.cycles128.com/fiche_selec...cles&mfg=Honda намираш 2-та мотора по година на производство и модел и проверяваш по парт номера ако има разлики не очакваи да станат.
        Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

А някой евентуално непродавали скорости от хр и пистите .Защото с тези доминатори нестават...

Коментар

Първоначално публикуван от etov Преглед на мнение
            А някой евентуално непродавали скорости от хр и пистите .Защото с тези доминатори нестават...
            Колега,и кой ти каза,че не стават?Най отговорно заявявам,че са 1 към 1.Така му кажи на твия майстор.

Коментар

Значи колега намерих тази стара тема http://www.offroad-bulgaria.com/show...mber=&p=424751 на която сте пратили на колегата скорости от доминатор и неса станали....

Коментар

Колега,прочети по добре,кое не става.Не стават зъбните на коляновия вал и балансиращия,а не скоростите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X