Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за намаляване на теглото на маховика

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за намаляване на теглото на маховика

Замислил съм да намаля маховика на струг за повече power, как мислите възможно ли е и някой правил ли го е?

От: съвет за намаляване на теглото на маховика

Аха - направо му качваш 50-100 коня отгоре!

Мисля , че темата се изчерпва с този отговор! Моля модератор дя заключи!
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Хората ги утежняват, ти ще намаляш ...
      Yamaha WR 200

Коментар

Е ако трябва да сме честни някой пък си ги олекотяват, че и при автомобилите дават сума си пари за олекотени маховици.Зависи каква е експлоатацията на превозното средство.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от rrsss Преглед на мнение
          Замислил съм да намаля маховика на струг за повече power, как мислите възможно ли е и някой правил ли го е?
          Маховик на какво.
          От олекотяването има и полза и вреда. Правил съм го на какво ли не. Ма като не знаем за какво става въпрос.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Еми колеги човека пише в 4Т форум за мотоциклети....

Коментар

Може би маховика да е за АВО спорт,той си тежи доста и със сигурност е за олекотяване.

Коментар

Трябва ми по-лек защото ще се кара само Супермото и по-добре ще ускорява на асвалта знам,че ще загубя част от мощността на ниски,но пък няма да се кара в гората.Разбрах,че като се престърже трябва да се балансира.

Коментар

Разбира се че трябва ! ся ша фърля малко боб ,и ако не стане , ша пръсна червата на някоя кокошка , да ми покаже какъв е мотора, и там малко инфо за него ...
                  "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от rrsss Преглед на мнение
                    Трябва ми по-лек защото ще се кара само Супермото и по-добре ще ускорява на асвалта знам,че ще загубя част от мощността на ниски,но пък няма да се кара в гората.Разбрах,че като се престърже трябва да се балансира.
                    Абе колега ти нас за какви ни имаш? Вместо да ръсиш червени точки наоколо ,що не го снимаш тоя "маховик" на Супермотото да го видиме? Че нещо никой не се сеща от какъв мотор точно ще го извадиш.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Айде аз ще издам СУЗУКИ ДРЗ 4ОО .Сега сте вие.
                      0878424143
                      0887424150

Коментар

От: Съвет за намаляване на теглото на маховика

Така и така явно си си отписал крака - защо направо не сложиш един диск от флекс на маховика ? Ще има същия ефект върху крайниците ти като се разхвърчи на парчета, и ще ти спести много работа.

Ето ти един образ как открива нагледно какво може да направи комбинация от малко упоритост и калпав маховик

PS Колата е тоталка и така и така е отписана
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Продават се олекотени както и маховици с тежести.Защо да се прави.Хората си ги продават.

Коментар

Точно преди 2 часа баща ми ми разправяше как едно време на ралито(преди 30+ години)на един му излетял маховика през капака на колата(за стотна от секундата един болт е задържал и се е получило ексцентрик)

Коментар

Аз пак съм неподготвен!

Коя точно част от двигателя на ДРЗ 400 се нарича "маховик"? Не беше ли това един назъбен диск между двигателя и скоростната кутия?
                              0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X