и клко пари брои за това запалване и имаш ли схема за свързване колкото до зареждането имам резервно реле на др 650 с 6 кабела 3 фази(жълти кабела от статора) и още 3 кабела
Купих го миналата година от магазин за 30 лв. Един приятел ми го постави и схема нямам. Но ще го погледна и ще ти кажа. За какъв модел ти трябва? Колкото за релето , намерих от колега от форума но също от 650 , обаче с 5 кабела
и тъкмо стана работата и стана друга беля.
По добре късно от колкото никога .
Нула89781нула019
Колега това е ако можеш да се орентираш .А другия проблем се оказа следния .
Между зъбното колело на манивелата и касетата на съединитела има едно друго паразитно к-ло.
Някога преди да го взема , е имало износена фтулка и тези майстори ( понеже не им знам имената ) са сложили латунк . И представи си какво следва . Разбива се и от него се отчупват 4 зъба от малкото з.колело на касетата на съединитела . И сега ходене по мъките .
Нула89781нула019
Купих го миналата година от магазин за 30 лв. Един приятел ми го постави и схема нямам. Но ще го погледна и ще ти кажа. За какъв модел ти трябва? Колкото за релето , намерих от колега от форума но също от 650 , обаче с 5 кабела
и тъкмо стана работата и стана друга беля.
11
Последно редактирано от aptt; 07-11-10, 21:37.
Причина: 1
Нула89781нула019
и клко пари брои за това запалване и имаш ли схема за свързване колкото до зареждането имам резервно реле на др 650 с 6 кабела 3 фази(жълти кабела от статора) и още 3 кабела
Колега какво стана запали ли мотора ?
Нула89781нула019
нее не съм се занимавал напоследък нямам време то мотора ми пали и работи но с чукче от иж и сигнала пак минава рез електронно запалване , като ми се освободи време мисля да сложа електронно от някво китайче за тях имам схеми и знам че мога да го свържа
Коментар