Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ВЪпрос за Црм 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ВЪпрос за Црм 250

Здравейте колеги значи един приятел има црм 250 и му таи масло от семерингата долу на зъбчатката (на предния пинйон ) обаче докато разберем от къде таеше маслото свалихме зъбчатката и веригата махнахме нали и забърсахме запалихме мотора и взе да се върти оста за предаването на зъбчатката . Значи въпроса ми е това нормално ли е да се върти самата ос от вътре мотора си е на свободна даже като е запален и се върти ,като опра оста с нещо(предмет ) и спира зависи от оборотите и нейното въртене и ако е проблем как да го разреша ? благодаря предварително

От: ВЪпрос за Црм 250

Мисля че е нормално,на доста клипове-ревюта на мотори,вдигнати на стойка,при форсирне на свободна,дори задната гума се завърта.

Коментар

Зъбчатката ти се върти защото маслото я увлича
      Съвсем нормално е .
      Няма стращно >На много мотори е така .
      Сменяваи редовно маслото в скоростите и несе плаши ,
      само газ .
      п.п И на моя Црм е така

Коментар

Колега ти твоя црм с какво масло го караш? щото неговото е 80на 90 майче утре ще проверя

Коментар

15w40 , ама несъм сигурен
          ще питам баща ми какво точно сипахме и ще пиша

Коментар

Несъм сигурен ама е 15 W40

Коментар

маслото за тебе ее мотул 10W40 трансиоил полусинтетика,може и нещо от сорта с сущият вискозитет

Коментар

Несъм много сигурен ама съм с това което съм написал и за сега проблем нама.
                Благодаря за Информацията .

Коментар

Аз пък до сега всички мотори си ги карам с масло за автоматични кутии АТФ или ДЕКСТРОН 2 ,сменям го по-често и никога не съм имал проблем със съединителя или скоростите.

Коментар

Здравейте колеги маслото както споменах е 80на 90 сменихме семерингата със нова и пак си тече обаче когато ходихме до местния магазин за семеринги на самата семеринга нямаше номер и е мериха със шублер и доколкото същата уж намериха като е сложихме си таи ако някои знае някакъв номер на самата семеринга ще сме много благодарни !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X