Имам проблем с атаката на рм-а отваря много късно някой знае ли как да се оправи.искам да я направия да отваря по рано. мотора е 2004 година

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Suzuki Rm 250 проблем с атаката.

Свий

X
- 

- 

От: Suzuki Rm 250 проблем с атаката.

По-натегната пружина означава,че и по-късно ще се отварят клапите нали?Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеОт страни на цилиндъра има едно кръгло с 2 болтчета, разхлабваш болтчетата и си я въртиш докато ти хареса.
 Да не отварям нова тема да питам тук:
 Тея дни като нямаше какво да правя реших да направя профилактика на клапите и да разгледам буталото и цилиндъра,но взех че и разглобих карбуратора и видях,че е с жигльори 172 на 38.Как ви се струват?

и на иглата пише 50
  YAMAHA WR450F YAMAHA WR450F
 Коментар
- 

На иглата не се ли гледат буквичките и цифричките който са изписани на самата игла?В твоя случай без да я свалиш от шибъра няма как да ги видиш.Иван Маринов
 Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
 ЕНДУРО ВАРНА
 Коментар
- 

Свалях я от шибъра ама са много цифри и букви и не ми се пишеха пък не можех да снимамПървоначално публикуван от VaHk0_ Преглед на мнениеНа иглата не се ли гледат буквичките и цифричките който са изписани на самата игла?В твоя случай без да я свалиш от шибъра няма как да ги видиш. 

Мислих да я вдигна малко ама ако ми качи още разхода и незнам и за това не я барах.

YAMAHA WR450F и за това не я барах.

YAMAHA WR450F
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

0888984256
  0888984256

Коментар