Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за RM250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за RM250

МаЙстори има бол. Вече друг е въпросът коЙ колко пари ще ти вземе Аз съм от Търново и ходих при наЙ-големият маЙстор в целия град и, както споменах, ми го залепи с поксипол (още не мръднало грам), пък и става много бързо и евтино 20 лв някЪде. Вече ако искаш да е като хората, трябва да идеш при някоЙ факир, коЙто заварява с аргон (ама тоЙ вече може да ти отвори още по-голяма дупка ). ПЪк за колегата, дето е писал, че ставало с калаЙ, аз не сЪм виждал такова нещо, ама и то е вариант Знам, че не съм бил никак полезен, щото не казах нищо съществено по въпроса ти Извинявам се, за което,поздрави
    Последно редактирано от viki terzieva; 12-08-10, 14:04. Причина: Правопис

Коментар

Първоначално публикуван от mx rider Преглед на мнение
      Зравей колега! Майстора който ми лепи радиатора се намира в Пловдив.ТрЪгваш от колелото на панаира по Рогошко ,завиваш на-дясно по моста ,караш направо и се "блъскаш" в него Направи ми го миналата година като го залепи а не го заварява или запоява,още държи!Вземи 40лв. но пък и радиатора го бях доста понамачкал
      Да знам го този, но не разбрах как точно ти го залепи?
      YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
        И моя радиатор капе по малко,но си карам така.Чат пат доливам с малко вода, макар че трябва антифриз.Някой ако знае надежден майстор в Пловдив и региона да свирка да го занеса!
        След като един поксипол струва под 4 лв., не виждам какъв е проблемът да си го залепите сами. Та ми говорите за някакви 20 или 40 лв. Колега, почисти си го добре и си го залепи сам, не се разправяй с майстори. Лепил съм и радиатори и резервоари на камиони с поксипол и става доста добре.
        П.П. Има едно лепило, подобно на поксипола, само че се казва "Бизон". Доста по-здраво е, но съхне за 24 часа, а не като поксипола за 10 мин. Успех!
        Последно редактирано от viki terzieva; 12-08-10, 14:06.
        0888 074 049

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1080332.jpg
Прегледи:1
Размер:101.9 КБ
ID:5200476
          Ето как стана накрая При удара радиатора се сплеска почти до средата и се беше усукал по оста си! Останах мн.доволен от изправянето муА с какво го е лепил не питах,но ми каза че е лепено защото не можел да го завари Майстора не го познавам и не му правя реклама

Коментар

Прилича ми на течен метал
            Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Колега ако още ти тече радиаторчето,мога да ти кажа един добър майстор в пловдив просто факир на аргона,носил съм му да ми заваря сумати тръбички и радиатори (кондензатори) на климатици и винаги е успявал а и няма да ти вземе повече от 10-15 лв
              Пада се зад магазин Нева а майстора се казва Джамбо,няма някой дето не го знае в района такаче лесно ще го намериш.

Коментар

Първоначално публикуван от kokolindo Преглед на мнение
                Колега ако още ти тече радиаторчето,мога да ти кажа един добър майстор в пловдив просто факир на аргона,носил съм му да ми заваря сумати тръбички и радиатори (кондензатори) на климатици и винаги е успявал а и няма да ти вземе повече от 10-15 лв
                Пада се зад магазин Нева а майстора се казва Джамбо,няма някой дето не го знае в района такаче лесно ще го намериш.
                Слушал съм за този майстор
                Ще пробвам с поксипол първо и ако не стане отивам при него
                Благодаря!
                YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнение
                  Прилича ми на течен метал
                  Тъй наречения по горе Поксипол
                  Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

Има и друг вариант подобен е на поксипола но нее двукомпонентен а е нещо като смола,зелено е и прилича на пастел за рисуване.Нанася се след като се нагрее повърхноста с пистолет за горещ въздух - използваме го да лепим с него тръбите на климатиците и държи без проблем дори и на 25 бара

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X