Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жило за съединител и спирачен маркуч?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Жило за съединител и спирачен маркуч?

Скъса ми се жилото за съединителя и се чудя от къде да си взема ново.Мотора ми е Априли рх 125, дали жило предназначено за друг мотор би могло да стане и на моя и от кой магазин в София мога да купя.
    Задния спирачен маркуч се скъса и искам да си взема нов но немога да намеря точно за моя мотор та искам да питам дали от други Априлии би могъл да стане.

От: Жило за съединител и спирачен маркуч?

Жилата са стандартни, ще стане и от друг мотор.
    Yamaha WR 200

Коментар

Дали от Aprilia Pegaso 650 спирачния маркую би могъл да стане и на моя мотор?

Коментар

Първоначално публикуван от PERITOL Преглед на мнение
        Дали от Aprilia Pegaso 650 спирачния маркую би могъл да стане и на моя мотор?
        Възможно е и да стане. Докато не опиташ няма как да разбереш.
        Жилата за съединител не са стандартни. Стандартни са само накрайниците им. Най-просто проблема се решава като купиш само вътрешното жило и ползваш старата броня. Накрайника се запоява с калай, но трябва хубаво да се почисти жилото със специална киселина, в краен случай таблетка аспирин.
        2010 CRF 250 R

Коментар

Взимаш жилото и мериш ,от квото стане слагаш и караш.
          Маркучето на задната спирачка мериш от нешо ако стане слагаш и караш.
          Не му се чуди толкова.

Коментар

Колеги никой ли няма представа от къде мога да си намеря такъв маркуч.Днес разгледах в ebay но там имаше само 1 който ми излизаше най малко 140лв което ми се стори малко солено.
            И ако някой знае за тъкъв мотор да се продава на части да казва веднага.
            Последно редактирано от PERITOL; 31-07-10, 14:47.

Коментар

Не съм ходил одавна до село Яхиново на преди там имаше много части втора употреба разбираи че и от пиле мляко можеше да се намери . Обади се на Емо мисля че ще ти свърши работа но си носи и стария маркуч.

http://www.esimoto.com/
              Gilera RC-125 Honda Dominator 650 Yamaha TT-350 yz250f WR-450-03 WR-450-05 WR-250F

Коментар

В София има една фирма която се занимава с призводство и ремонт на жила. Момчетата са много точни и си разбират от работата, просто трябва да занесеш кожуха и скъсаното жило и ти го правят като ново. Аз съм правил няколко жила там и съм много доволен. Фирмата се казва "Микрон" и се намира в кв. Княжево, имат сайт в нета. Дано ти свърши работа.

Коментар

в Стамболийски пък има няколко фирми дето се занимава с хидравлични маркучи, даваш им стария и ти правят нов като ползват старите накрайници, малко ти е далечко, но ако е такъв зор откриването му и това си е вариант.

Коментар

вече нямам проблем, намерих си маркуч от някво БМВ ама стана и на моя мотор.
                    Все пак мерси за отговорите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X