Здравейте, колеги. Днес се сдобих с MZ ETZ 150. Може би добре го купих, а може би не, само за скромната сума от 300лв. Има един-два проблема, но съединителят ми нещо не е добре. Налага ми се да го паля на бутане, понеже няма манивела (сектора за паленето се е преронил), та когато включа на скорост и има страшна компресия, запалих го, тръгнах на 2-ра, и върви доста добре. Но когато съм на скорост и натисна съединителя все едно не съм го натискал, пак си е на скорост. Не отделя ли, какво...? Не мога да го настроя, какво ли не пробвах... от този който взех мотора ми каза, че трябва да сваля там капака където са съединителните дискове, да махна това палче ли е, какво е и да сложа след тънката му част едно желязно топче от лагер... така и направих, но пак не става. Някой може ли да ми даде нещо схема или да ми обясни вътре между оста и палчето трябва ли да го има това желязно топче или не.
Много ми е важно да разбра, да ви кача чесно, защото още не съм го платил и мога да се изциганея и да го върна. Интерсува ме, ще мога ли да го оправя, и дали няма да ме убели с пари. Благодаря много предварително.
Поздрави, Данаил!
Много ми е важно да разбра, да ви кача чесно, защото още не съм го платил и мога да се изциганея и да го върна. Интерсува ме, ще мога ли да го оправя, и дали няма да ме убели с пари. Благодаря много предварително.
Поздрави, Данаил!
Коментар