Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лепенки за сузуки Рм250 .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лепенки за сузуки Рм250 .

Незнам дали на тази тема е тук място но ако не е моля да ме извините.

Търсия си лепенки за мотора но неискам да давам 150лв от некви сайтове,няма ли някой който прави ако има нека пише.

Благодария предварително
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

От: Лепенки за сузуки Рм250 .

Колега потърси колегата anubis от форума.
    [COLOR=darkorange][B][SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=7] [/SIZE][SIZE=5]
    [/SIZE][/B][/COLOR]

Коментар

Ами направи си сам. Аз си поиграх известно време и накрая с малко помощ и разяснения се оправих. Първо ти трябват елементарни познания по корел дрол. След това да си изясниш каде по спойлерите какви логота искаш да сложиш и с какви размери. Накрая влизаш в www.brandsoftheworld.com и си сваляш векторните логота, които си си харесал. Накрая ги импортваш в корел дрол едно по едно. Като след вкарването ги унгрупваш и почти винаги около тях има един квадрат с бял контур, който не се вижда. Триеш квадрата и остава само логото. Маркираш си го даваш му групирай. Остава да ги направиш в размера, които искаш и да ги наблъскаш на лист. Караш ги в някое рекламно студие и на плотера ти ги печатат и нарязват. На мен за Кавазакито ми излезнаха 9.50лв

Коментар

Имам приятел от Пловдив който работи в рекламна къща и прави всичко каквото искаш. Намери го в скайп wicked_and_wild

Коментар

Търси рекламно студио, носиш нещата, които искаш да лепиш и ти ги правят.Цената е около 50 лв. за всички кори, но зависи от много неща
          Поздрави!
          Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X