Трябва ли разработка след смяна на бутало и сегменти на ямаха уз 125 цц... ? Би ли причинило надирането и загара на буталото и сегмента без разработка на ниски обороти, а директно ако се кара на ръчка! Като се има предвид, че имам лека дируга на цилиндъра, която не е на работната част на буталото, но въпреки това си я има .... С една дума въпросът ми е да сменя ли ново бутало и сегмент и да разработя мотора известно време ... да карам с ниски обороти и по - полекичка или само се заблуждавам и най-вероятно всичко идва от цилиндъра, който пак ще ми направи проблема ???
Искам да добавя, че веднъж купих чисто ново бутало със сегмент, но ми ги надра .... за 1 седмица при яко каране на над 12 000 оборота само на писта ... без да съм им правил разработка .... МОЛЯ, компетентни мнение без да се изсилваме и заблуждаваме ... Тъй като е логично, че кросовите машини не би трябвало да искат такава разработка като на еднурото !!!

Искам да добавя, че веднъж купих чисто ново бутало със сегмент, но ми ги надра .... за 1 седмица при яко каране на над 12 000 оборота само на писта ... без да съм им правил разработка .... МОЛЯ, компетентни мнение без да се изсилваме и заблуждаваме ... Тъй като е логично, че кросовите машини не би трябвало да искат такава разработка като на еднурото !!!
Коментар