Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поддръжка на въздушни филтри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поддръжка на въздушни филтри

Ще си позволя да цитирам едно мнение на Митков със снимков материал.
    Мисля, че ще е много полезно основно на младежите, дето постоянно питат за това...

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
    идва ред на филтърът

за моя изненада филтърът е почти нов и е напълно здрав
    което донякъде обяснява доброто състояние на двигателя
    скоро обаче не са го прали или омаслявали като гледам

тъй че си слагам докторските ръкавички и се заемам

скоро не съм прал и на другите мотори филтрите и за това използвам моментът като тъй и тъй се цапам,на кдх са филтъра е толкова зацапан че се налага да използвам тайното си оръжие филтър клийнърът на моторекс

след малко идва ред и на филтер ойла

и олле... филтърът е готов
    В случай, че филтърът е стар и се рони е добре да се смени с нов. Експерименти не си струват, къй като цената му не е голяма, а при правилна поддръжка, почистване и смазване с качествени метириали трае доста дълго.
    Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Re: Поддръжка на въздушни филтри

да чудесно модериране на темата от тате барба
    -това го бях пускал в темата ср-достъпния рейсър но чудесно пасва тук

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
      да чудесно модериране на темата от тате барба
      -това го бях пускал в темата ср-достъпния рейсър но чудесно пасва тук
      Ами аз във връзка със зачестилите теми за въздушни филтри ... всъщост отначало го търсих в "Мнение за КДХ ... " и в последствие се сетих, че е в темата за ЦР...
      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

мисля че знам кои по точно има предвит татко барба ...

В случай, че филтърът е стар и се рони е добре да се смени с нов. Експерименти не си струват, къй като цената му не е голяма
        да но при положение че никаде не може да намеря такъв филтер се налага да се използва и малко въображение ... ето какво направих за по малко от 1 час

Това чудо съм го направил аз , с подръчни материяли
        1 : дунапрен около 2 см дебелина на които му се прави разрес по средата и става като джоб
        2 : ламарина която се реже по извивката на капака на филтера , но се оставят малко по дълги за да се свие и да се захване дъбата за тизи ламаринка
        3 : Коносовидна пластмасова търба коя то е разрязана и се държи на 4 основи . Тя се слага в джоба , за да го държи дазтворен , за да може да поема въздох и гъбата да не се затваря .

Утре ще кача снимки и напиша впечатленията си , след като го поставя и пробвам ... дано да стане , че не зная какво да правя не мога да амеря оригинален
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

цецо този дунапрен дали няма да е много дебел защото моя е по тънък от този и ме самнява че няма да може да зима достатачно въздух моя беше двоен и не зимаше достатачно ваздух незнам трябва да пробваш
          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Здравеите , да изкажа впецатленията си относно изобретения от мен филтер .
            Ще започна с това че не оправда очакванята ми , а направо ме изненеда , качва от ниски на високи убороти страшно бързо , което преди изобщо не беше така . Не заглъхва , което значи че въздуха му е достатачен . За да видя дали е наистина добър го закарах на един стръмен баири и пробвах да го изкача на 2 , почти без засилка ( засилката беше колкото да набере мощност за да включа втора ) и за мое учудване не се затаи мотора , само малко му паднаха уборотите но изкачи се справи добре
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

До: Поддръжка на въздушни филтри

Някои има ли представа от каде може да се купи филтър за kawasaki kdx 200 91г

Коментар

Мен също ме интересува от къде може да се купят филтри и също така ориентировъчната им цена. По специално за Suzuki TS 125R и 200R ако някой знае. В Пловдив в магазин рокер и мотокрос има ли? Между другото в аптеката съм проверил-нямат

Коментар

За KDX имаме филтри на склад, двупластови намаслени, марка NoToil.

Пиши лс ако все още търсиш.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                  X