Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем скорости HONDA CR 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем скорости HONDA CR 125

Здравейте колеги .Имам следния проблем .Скоростите ми на мотора отказаха да включват .Отворихме двигателя и открихме че тази част която разпределя скоростите е счупена.Търся да закупя нова или друг двигател.Ако някой има информация от къде мога да я закупя да пише .Благодаря skype :enduro_stz

От: Проблем скорости HONDA CR 125

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06374.jpg
Прегледи:1
Размер:51.9 КБ
ID:5188543Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06375.jpg
Прегледи:1
Размер:54.2 КБ
ID:5188542Това е часта

Коментар

Значи моя съвет е търси нова, защото не се знае старата в какво състояние ще е. Другото, което ми идва наум като гледам снимката е в какво състояние са двете вилици. Които се намират в двата края на тази част. Виж намери един repair manual и виж замери дали износването им е в норма. От Крис груп, които държат магазин ХЕЛА в Бургас съм сигурен,че ще ти намерят. Друг е въпроса на каква цена.

Коментар

Колеги помагайте някой стар двигател. Искам да попитам имали някъде из България Мото Морги ,части втора ръка ,двигатели .Благодаря

Коментар

Виж колегата asen_dp или mishelmoto
          Последно редактирано от viki terzieva; 03-07-10, 21:35. Причина: Моля, използвайте главни букви!!!

Коментар

Може също така да си провериш и темата в купува продава. В ебей има доста добри оферти на снонси цени.

Коментар

Колега Продаваш ли останалите части от скоростите или направо Целия Двигател мога да ти купя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X