Здравейте колеги. Вчера на РМХ-а в насхта група му се случи беда. На връщане изгуби компресия и умря. Разглобихме го. Буталото беше се ударило в нещо и каналите на сегментите бяха се сплескали и запекли сегментите. Оказа се, че буталото е отсякло част от едната KIPS клапа. Доколкото съм чел са доста скъпи. Но ми се струва, че може да се изработят нови и в БГ. Та въпроса ми е някои сблъсквал ли се е с такав проблем и правят ли ги някъде тези клапи. На цилиндъра нищо му няма видимо, но тези дни ще го закараме да го прооверят и него. Бутало намерих на много добра цена в ибей :http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuk...Q5fAccessories
някой знае ли дали са добри тези намура , защото висеко-то е 50 долара по скъпо и ако намурата не стават за нищо може да събера още някой лев и да взема висеко. Знам , че висеко е по добрия вариант но ако намура не са лоши бутала не караме състезателно на писта а ендуро разходки в гората
някой знае ли дали са добри тези намура , защото висеко-то е 50 долара по скъпо и ако намурата не стават за нищо може да събера още някой лев и да взема висеко. Знам , че висеко е по добрия вариант но ако намура не са лоши бутала не караме състезателно на писта а ендуро разходки в гората
Коментар