Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сегменти за ДТ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сегменти за ДТ

Колеги имам проблем,немога да намеря сигменти за дт-то ми 125цц .Като го разглобих се оказа,че е правен ремонт и е 150цц.Премерих буталото 57,5мм и немога да намереря сигменти,намирам само комплект бутало,сигменти и бутален болт,но на мен са ми нужни само сигментите.Моля помогнете,кажете от каде да ги намеря.
    Поздрави.

От: Сигменти за ДТ

Вземи си комплекта бутало сегменти бутален болт и зегерки . Според мен това е по добрият вариант . Поздрави !!!
    жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

Колега аз имах Дт 50 и като правих ремонт не знаех какво е буталото и като премерихме пасна ми със на балканче стана супер.виж от някои друг мотор, не може някои друг да не стане виж от мз 150.някви такива.Успех

Коментар

Послушаи Лудия заек.Смени си и буталото.Едва ли е невероятно скъпо.

Иначе има разни места където правят и бутала и сегменти по поръчка, но предполагам и сам можеш да си намериш такова място.
        Иван Маринов
        Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
        ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Колега аз имам такива сигметни и са в горе-доло добро състояние. Проблема е че мисля че са 58 а не 57.5 ще го премеря пак ако имаш интерес пиши на лично

Коментар

Не искам да взимам комплект,защото буталото си е в добро състояние.
            Eraser не ми трябват втора ръка,все пак благодаря за предложението.Поздрави

Коментар

Надали ще намериш само сЕгменти.Продават се в комплект всичко и така май ще е най-добре
              Поздрави!
              Yamaha WR 200

Коментар

Виж ги тия на eraser само леко ще ги припилиш, където е ключа и ще станат при износване на сегмент като го наложиш в цилиндъра се мери ключа му / мястото, където е срязан сегмента/
                Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X