Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Който разбира и малко от ИЖ нека погледне :Д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Който разбира и малко от ИЖ нека погледне :Д

Здравеите!Казвам се Пламен и съм от покраинините на мездра...
    На 14 съм,но съм запален по моторите(имам цели 4 в движение и около 2 на части...
    Наскоро открих един Иж Планета 2 за 80 лева...
    Само два проблема - Двигатела е изхвърлял масло при каране.Сега е при майстор,цепи двигателя,сменя гарнитурата...До другиден го получавам обратно...Карбуратора е оригинален от планета 2(цилиндричен)но една от чстите е строшена-регулатора н горивото(формата му е като обърната чашка но от едната страна е строшен и сега е само наполовина...Въпроса ми е ще работи ли и така или не?
    А по-важният въпрос е за двигателя...Планетовият е 350 куб. и мисля,че беше 12 к.с...(едноцилиндров). Ще може ли някой да ми препоръча по-мощен двигател от др модел ИЖ(за по-лесно монтиране и по-малко пари ест. :Д),за предпочитане едноцилиндров(несъм най-наясно с ИЖ-тата)... Ще опитам да го направя по-кросов и по същата причина ми трябва по-лек и мощен двигател,за предпочитане и по-лесен за намиране и евентуални поправки...
    Благодаря предварително!

От: Хелп,който разбира и мьлко от ИЖ нека погледне :Д

Ижа изобщо не е 12к.с ами мисля , че е около 27.Относно да направиш иж на кросов мисля че е безумно с тоя кетюк да се засилиш да правиш скок някаде.Сложи му от иж спорт тои не е по лек но е по бързооборотен и по силен.
    0888 074 049

Коментар

До сега оправяхме едно Иж спорт 350-кта. Но много сложно тва спор-та бре бахти мотора е 1цилиндров и като даде ряз не може да не осети 3ма човека с багаж .Слагай 350-ковия двг на ижето и тва е Юпитера е тежак и за кросов мотор малко трудно да стане Но пък за погората става
      За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
      Honda Dominator 650
      088ЧЧ93979-->Борис
      0878956Ч38-->Борис

Коментар

Мерси! Мотора ще го преправям повече за забавление-имам сузуки др 350 но незнайно защо ми омръзва... :Д
        Ще поизрежа Ижака яко пък да видим какво ще стане...може и да кача някоя снимка(сега нямам)...

Коментар

мисля че спорта е 27 к.с а планета 2 е 17 или 18 к.с може и да греша
          планета 2 за крос не става става за разходка в гората че катери баирите катери ги ,ама при скок така можеш да забиеш муцуната......
          и аз се мъчих да правя нещо
          Последно редактирано от fanatika_kz; 06-06-10, 22:00.
          луд умора няма!!!

Коментар

От: Хелп,който разбира и малко от ИЖ нека погледне :Д

Братле аз съм от Моравица демек от покрайнините на Мездра може и да ти помогна имам доста части за ижаци.

Коментар

От: Хелп,който разбира и малко от ИЖ нека погледне :Д

колега виж за части и тук http://motorbike-bg.com/products.php?id=114

Коментар

От: Който разбира и малко от ИЖ нека погледне :Д

Здравейте на всички.
                Видях с какво си се захванал. Поздравления за ентусиазма.
                Имам един иж планета 3 който взех на скоро и като цяло мотора си е екстра но има някой липси.
                Виждам че си обединил ауспусите в един но можеш ли да ми кажеш какви са били ауспусите и дали ги пазиш защото търся накрайник за ауспух.
                може да пишеш на скайп kamen_stoev1 ще се радвам да помогнеш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X