Здравейте колеги имам проблем с карбуратора на КДХ-а. Тече здраво от преливника. Отворих и го почистих ( коренна разлика във вървенето беше задръстен), намалих нивото на бензина в поплавъковата камера, но проблема се решава временно и след няма и едно каране пак протича. Искам да сложа друг карбуратор но в момента бюджета ми е малко поорязън и съм се налочил към такъв от Кавазаки КХ 125 втора ръка. Проблема ми идва от това ,че моят е кейхин РЕ28 а този който съм намерил е Keihin PWK v562DK24 . Немога да разбера дали ще ми свърши работа, понеже отовра намеката вразка към цилиндура ми е 33мм а на тази към въздушния филтър 50мм. Някой може ли да ми даде повече инфо за този карб който съм намерил. Рових доста в гугъл и сайта на кейхин но не намерих това което ми трябва.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подмяна на карбуратор на Кавазаки КДХ 125
Свий
X
-
От: подмяна на карбуратор на Кавазаки КДХ 125
Здравей колега.Възможните причини за проблема ти са няколко, и лесно отстраними.Съдейки по написаното от теб относно замърсяването на карба, смятам че проблема ти е в липсата на горивен филтър-попадането на замърсител на иглата не позволява затварянето и. Дефект на самата игла-огледай конуса на върха и за следи от подбиване или драскотини. Що се отнася до подмяната на карба, мисля че правилния джетинг (ако ти пасне монтажа) ще ти коства повече от ремонта на оригиналния.
-
Здрасти колега . Аз мисля че няма да срещнеш особеено големи трудности при смяната на карба. Аз смених на моят тдр от 28мм делорто сложих 34мм делорто , верно колертора и филтара не паснаха затова си направих нов колектор и слойих нов ваздушен филтар. Но все пак пробваи парво да си оправиш твоя а не само да си даваш парите за нов .
Поздрави и успех.жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:
Коментар
-
Мерси на отзовалите се. Карба е изчистен и продухан и аз се надявах да има боклук под иглат. От 3 карания съм с бензинов филтър така,че трябва да не слизат боклуци от резервоара. Относно подмяната наистина мис е стори голяма играчка направата на нови фланци за закрепване на по голям карб. Поръчах наскоро новичък окомлектован с един пилот и два мейн жигльора. Чакам го да дойде ако съм доволен ще дам отзив тука понеже цената с доставката му от ебей ми коства 111лв. Карбуратора е реплика на кейхин ПЕ28 с какъвто карам аз. По него всичко си е едно към едно с оригинала дори надписа и маркировката на кейхин. Та ако работи добре и няма проблеми ще дам отзив тук понеже за нов карбуратор ми на кейхин ми искаха около 400лв и мисля,че ако този работи добре си заслужава парите.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар