Имам едно МЗ 125. МЗ-то си беше с оригиналното динамо, но го свалих защото се прецака, а и не ми зареждаше хубаво. Въпросът ми е от какъв мотор може да сложа запалване (6 волта), заради което не трябва да преправям капака или да правя някакви други цигании. Мислех си за запалване от Карпати, но дали ще пастне??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Запалване на МЗ 125
Свий
X
-
До: Запалване на МЗ 125
Първоначално публикуван от infet Преглед на мнениеИмам едно МЗ 125. МЗ-то си беше с оригиналното динамо, но го свалих защото се прецака, а и не ми зареждаше хубаво. Въпросът ми е от какъв мотор може да сложа запалване (6 волта), заради което не трябва да преправям капака или да правя някакви други цигании. Мислех си за запалване от Карпати, но дали ще пастне??И какво значи "прецакано" ?
За кой точно модел говориш ? С транзисторно запалване ли е ?
Не бързай със смените преди да си установил къде е причината .
Мз-та се слави с едни от най-добрите запалителни системи от източния блок ... Докато карах ( не само аз) , не съм чул някой от приятелите ми да се е оплаквал от "изгоряло динамо" . ...Така че дай някакви подробности на картинката първо .Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар