Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Запалване на МЗ 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Запалване на МЗ 125

Имам едно МЗ 125. МЗ-то си беше с оригиналното динамо, но го свалих защото се прецака, а и не ми зареждаше хубаво. Въпросът ми е от какъв мотор може да сложа запалване (6 волта), заради което не трябва да преправям капака или да правя някакви други цигании. Мислех си за запалване от Карпати, но дали ще пастне??

До: Запалване на МЗ 125

Първоначално публикуван от infet Преглед на мнение
    Имам едно МЗ 125. МЗ-то си беше с оригиналното динамо, но го свалих защото се прецака, а и не ми зареждаше хубаво. Въпросът ми е от какъв мотор може да сложа запалване (6 волта), заради което не трябва да преправям капака или да правя някакви други цигании. Мислех си за запалване от Карпати, но дали ще пастне??
    Чакай сега , какво означава че не зарежда "хубаво" ?! Понятия като "лош" и "хубав" ток не съществуват . И какво значи "прецакано" ?
    За кой точно модел говориш ? С транзисторно запалване ли е ?
    Не бързай със смените преди да си установил къде е причината .
    Мз-та се слави с едни от най-добрите запалителни системи от източния блок ... Докато карах ( не само аз) , не съм чул някой от приятелите ми да се е оплаквал от "изгоряло динамо" . ...Така че дай някакви подробности на картинката първо .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

До: Запалване на МЗ 125

Колега един приятел на неговото мз сложи статор от балкан 250 и стана,но сега при тебе дали ще стане не знам защото ония мотор е много преправян.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X