Абе, приятелю! Старай се да пишеш по-грамотно. Преди да постнеш, поне прочети какво си написал, направо е мъка да се чете! Само в заглавието от 3 думи и половина имаш 3 грешки.
На същото мнение съм ... има правописни речници ...
От тая M@jmynica си забравил къде се пише А и къде Ъ, освен И има и Й за някои случаи
Сево, едно време София беше пуснала тема за правописа, дали може да се намери
Иначе по темата - проверил ли си в няколкото магазина, които ти казаха?
Врътни по един телефон и разбери какви пари ще ти искат. Другия вариант е да се свържеш с Гоблин и да видиш и той каква оферта ще ти направи. Освен това има и хора, които биха ти докарали филтъра по поръчка от чужбинско, стига да попиташ сериозно.
по щатските сайтове го няма този модел
..а бе кога ще се научите да си вземате по нормални мотори дето да има неща за тях
-шегичка
-значи
в гръцко съм сигурен че ще има
-данчо от /МАГАЗИН ЕНДУРО/ ходи до тамошните кавазаки може да ви вземе обадете му се
-но не очаквайте цена по ниска от 30 лв
-гоблин предполагам че също ще може да ви докара макар че не знам и той с кмх точно дали се занимава
Ще стане , но трябва много да си играеш , за да го направиш . И трябва капака на този вилтер да смениш , защото няма да влиза достатачно въздох ако си със КМХ-вия . Мисля че и от карборатора зависи
На мен ми трябва за kdx 200 91г някои случайно да има представа от каде да си намеря филтър ,че моя направо си го няма вчера го купих днес остановявам ,че липсва
NoToil, готов намаслен, имаме го на склад в София. 25лв. За качеството - в темата на Митков за KDX-овете имаше проба на такъв. Ако те интересува пиши лс.
Коментар