Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Задна спирачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Задна спирачка

Здравейте колеги. Имам Suzuki Ts 125 r. Задната капла не става за нищо вече и тръгнах да си търся друга втора употреба но УВИ.Спирачната система е с диск. Намерил съм една от Хонда(не знам точно модела) и е с барабан. Идеята ми е в това дали ще стане да се преправи по някакъв начин спирачната система?

До: Задна спирачка

Може да стане с фланец,ако съвпадне диска и каплата.
    Всичко се прави,стига да имаш мерак.
    Пусни няколко снимки да видим ?

Коментар

Имам задна капла за TS 200, а тя мисля, че е същата. тел. 0888884913 Стоян.
      Последно редактирано от Chinela; 30-03-10, 07:24.

Коментар

Днес снимка няма как да кача но утре задължително!

Коментар

Ако главината на ТС-а е здрава пренареди спиците и сложи обръча от другата.Но преди да ги разглобиш огледай внимателно дали мове да се получи! Уточни израза "за нищо не става"-няма спици, скъсан обръч или...

Коментар

Има 10-тина скъсани спици... . Като разклатиш джантата има много голям луфт. Леглата на спиците при обръча са износени адски много.

Коментар

Ето снимки на каплата колега
              Прикачени файлове

Коментар

Както казва колегата по горе най добре е Ако може да пренаредиш спиците,но според мен няма да стане.Трябва да премериш спиците на дължина и на дебелина,да видиш горе където ляга на главината да видиш дали са еднакви едните спици с другите .
                Пусни снимка на 2 те капли една до друга ги сложи и снимаи,за да ги сравним и да преценим дали ще стане да пренаредиш спиците,или да направиш фланец.Крайния вариянт е да търсиш друга капла,същата като на твоя мотор ,като този вариянт е най лош.
                Поздрави

Коментар

Колеги благодаря ви много за съдействието, но както виждате по горе колегата казва че има, а тя е като мойта 1:1 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X