Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с ремонт на двигател (не иска да се цепи)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем с ремонт на двигател (не иска да се цепи)

Утере ще ти дам номера на един човек където хонингова цилиндри.
    Той предполагам може да те опъти къде правят ризи защото се
    занимава с мотори и е навътре с нещата и работи с нови машини .

Коментар

До: Проблем с ремонт на двигател (неиска да се цепи)

[QUOTE=NeoBoss;1075654]Блокаж на буталото доведе до това и понеже се беше поначупило да извадя стружките.
      Има шайби, но те са до лагера от двете му страни и те са с........................
      Здравей,
      Аз имам и такъв мотор. Много са здрави, но явно този който е при теб е видял доста зор
      Нищо, ще го оправиш!
      На въпроса за шайбите - и при мен беше така, но можеш да попиташ в сузуки-София, защото въпросните шайби са с 1.5мм дебелина и при мен новите който сложих излизат до биелата. Не само до лагера. Звънни един телефон - нищо не ти пречи още повече че си от София. Иначе стават бели. За ризите - правят ги около 150-200лв излиза. Се пак гледай да е най-добрия, защото има голямо значение как ще нацели прозорците. Освен това има един ефект "на термуса" който се получава ако майстора не е сръчен и цялата работа отива на кино. Бутало съм поръчвал на Goblin от форума и е на фирма Prox, което се оказа оригинално японско. Много съм доволен! И иглен лагер ми уреди момчето. За пари ще ти каже като го питаш-не беше скъпо.
      Поздрави
      Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

До: Проблем с ремонт на двигател (не иска да се цепи)

Извинявай - забравих.
        За клапите - Pacharoza от Кърнаре ще ти помогне. Но трябва и цилиндъра да пратиш защото се напасват и не е лесна работа.
        Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

От: До: Проблем с ремонт на двигател (не иска да се цепи)

Какво стана колега успя ли да го разцепиш ?

Коментар

От: Проблем с ремонт на двигател (не иска да се цепи)

да отдавна , вече даже се и кара Проблема с цепенето беше точно този болт, но трябва да се развиват държачите на лагера с удърна отверка. Който няма такава му препоръчвам да си купи по 30лв и вършат чудна работа.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X