Привет на всички.Знае ли някой с дълга или къса резба е свеща на Ямаха ДТ125Р 89година.Купих я с къса и искам да взема нова а ми предлагат с дълга.Може ли да стане нещо ако се разминат с буталото разбира се.Някой ако знае ще съм му благодарен.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Каква е свеща на ямаха ДТ125Р 89г
Свий
X
-
До: Каква е свеща на ямаха ДТ125Р 89г
Виж в сервизната книжка на мотора. Там пише точният модел и производител. За двигателят не е важна само резбата на свещта има още много други показатели, влияещи на добрата работа на мотора. Това не е балканчето или симсона, които вървят със всякакви свещи (че дори и те понякога правят магарии).
В повечето случаи в магазините имат каталози и информация за всички части, за всички мотори.
Поздрави, и дано да съм ти бил полезен.Кольо Динев
-
Я провери тук!
http://www.ngk.de/index.php?id=659&p...h=YAMAHA&m=125
Свеща със сигурност е с дълга резба.Карам втори такъв.Последно редактирано от boiko73; 01-03-10, 23:53.
Коментар
-
До: Каква е свеща на ямаха ДТ125Р 89г
Първоначално публикуван от vra4a Преглед на мнениеПривет на всички.Знае ли някой с дълга или къса резба е свеща на Ямаха ДТ125Р 89година.Купих я с къса и искам да взема нова а ми предлагат с дълга.Може ли да стане нещо ако се разминат с буталото разбира се.Някой ако знае ще съм му благодарен.0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар