Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПОМОЩ бутало и сегменти за една руска машина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПОМОЩ бутало и сегменти за една руска машина

ПОМОЩ бутало и сегменти за ИЖ 350 спорт 1 -ви или 2 -ри ремонт .От каде мога де си ги купя или някой майстор да ми направи ремонта.

от магазина бе
    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

КАЖИ МИ ОТ КОЙ МАГАЗИН БЕ ПИЧ В ПЛОВДИВ НИКАДЕ НЕМА АКО ЗНАЕШ ОТ КАДЕ МИ ПИШИ.БЛАГОДАРСКО ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

в стария магазин "Рокер" в Кършияка няма ли?
        Там поне за соц машини имаше части едно време...
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

За съжаление и там няма ништо за СПОРТ ааа този БАДЖО не може ли да ми направи ремонт?Ако може ми даите някакви негови координати тел. адрес да го попитам все пак поне тои ще можеда ме ориентира аджаба каде в България могат да ми помогнат.

Коментар

В София има един магазин дето му викат бабите почти на кръстовището между Перотска и Одрин там има бутала

Коментар

Първоначално публикуван от павле
              В София има един магазин дето му викат бабите почти на кръстовището между Перотска и Одрин там има бутала
              ааа Павле мерси за инфото нещо имеил или телефон нямат ли ,че да им го поръчам с куриер БЛАГОДАРСКО този магазин да не да е около 65 целодневна детска градина? може ли то4ното му име?

Коментар

Магазинът "При бабите" или по-точно DIMANA: 02 / 829 40 63

Коментар

благодаря

Коментар

Re: ПОМОЩ бутало и сегменти за една руска машина

IMAM 4ISTO NOV CILINDAR BUTALO SEGMENTI I KAKVOTO SE SETI6 DRUGO.AKO SE INTERESUVA6! TEL.0898594798

Коментар

В тази връзка - подарявам ново бутало 2-ремонт за Ява 250.
                      Жал ми е да го изхвърля....
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

А да имате цилиндър, глава, карбуратор и тръбичката между карбуратора и цилиндъра.. също така и бутало се търси... сегментите вече мога да купя и от тука.. не че другите неща немога, но ако някой ги има и са на по-добра цена ще е по-добре за мен
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                          А да имате цилиндър, глава, карбуратор и тръбичката между карбуратора и цилиндъра.. също така и бутало се търси... сегментите вече мога да купя и от тука.. не че другите неща немога, но ако някой ги има и са на по-добра цена ще е по-добре за мен
                          Сори - само буталото остана. Има и един нов сегмент на него
                          Отдавна не се занимавам с Яви - буталото открих докато си чистех гаража.
                          Открих и два карбуратора за ЧЗ175 - единят е доста цял.

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Сори - само буталото остана. Има и един нов сегмент на него
                            Отдавна не се занимавам с Яви - буталото открих докато си чистех гаража.
                            Открих и два карбуратора за ЧЗ175 - единят е доста цял.
                            Я дай снимки на карбураторите ако можеш да видя дали са същите като този с който разполагам защото едно време имах и такива съмнения подхвърлени от един моторджия...
                            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                            [/FONT]________________________________________
                            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                            [/CENTER]
                            [/CENTER]

Коментар

Не разполагам със снимки в момента. Мисля, че външно са същите и на ЧЗ-350.
                              С фланец с две шпилки са. Мисля, че на по-старите Яви бяха със скоба за притягане като на Балканче

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X