Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно биела

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно биела

На биелата ми е износена и искам да я закарам на майстор да я поправи, и ако е възможно да се направи циментация.
    Познавате ли такъв майстор.Благодаря предварително

До: Въпрос относно биела

Колега,какво по-точно и е на биелата и от къкъв мотор е
    0878424143
    0887424150

Коментар

Ъссяде иди я разбери?? Амчи що си скъпите словата???Пиши по подробно за каква маторетка е тая разциментована биела ?? Колко е разбита? То тъи все едно :Сърби ма изодзат к'о да праа Амчи тъй деее!!!
      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Биелата е от хускварна WR 360 , износена е яйцевидно.Казаха ми че във Варна в техническия университет имало някакъв човек дето ги правил , но не мога да му открия кординатите.

Коментар

Обади се на Николай от Карлово, той поправи моята и на един приятел все със същите проблеми тел. му е 0888237514
          Последно редактирано от Chinela; 26-01-10, 19:24. Причина: Имената на градове се пишат с главна буква.

Коментар

Според мен е по-добре да вземеш комплект нова мотовилка с чопа и лагерите (не съм сигурен дали и на горната глава има лагер).
            Ако искаш обади ми се да замерим овалността и да видим дали може да се оправи и дали ще намерим лагер след това. 0889/063-115

Коментар

Благодаря колеги утре ще ви потърся!

Коментар

Първоначално публикуван от Sasho85 Преглед на мнение
                Според мен е по-добре да вземеш комплект нова мотовилка с чопа и лагерите (не съм сигурен дали и на горната глава има лагер).
                Ако искаш обади ми се да замерим овалността и да видим дали може да се оправи и дали ще намерим лагер след това. 0889/063-115
                Има и горе лагер,колегата е пуснал темата в грешен подраздел,защото 360- е 2т.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X