Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2 тактов инжекцион..за пръв път на сериен състезателен мотоциклет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 2 тактов инжекцион..за пръв път на сериен състезателен мотоциклет

..фирмата ОССА изненада всички и пусна първият сериен състезателен мотоциклет с 2 тактов инжекцион..при това цилиндърът на двигателя е наклонен на зад ..както на новата революционна 450 ка на ямаха
    ..ктм отдавна говорят че имат такъв модел но осса са първите които го пускат серийно

До: 2 тактов инжекцион..за пръв път на сериен състезателен мотоциклет

Ето още малко снимки на OSSA-та,интересен е аспуха,отзад има "резонатор" като на новите Ямахи които са 4Т,но заглушителя ми напомня на SCORPA-та
    Прикачени файлове

Коментар

Машинката изглежда а и предполагам е направена униклано.
      За жалост в БГ сме много назад в траяла ( де да беше само в траяла ) и можем само да се любуваме на такива красоти.
      По отношение на инжекциона, КТМ скоро време мисля че трябва да пуснат техния 2Т мотор. Вероятно от 2011 световното в класа 2Т ще се състезават с него.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Четиритактов мотор инжекция съм карал, но двутактов инжекция дори не съм чувал!!! А какво пройзводство е тази машина ?

Коментар

готина машинка
          ама ми е интересно как става охлаждането на цилиндъра?
          на радиатора има перка или ?
          а каква кубатура е това чудо и колко к.с. e ?

Коментар

2-тактов инжекция има доста одавна самоче СКУТЕР модела е Aprilia Sr 50 Di Tech
            KAWASAKI KX 125 :p

Коментар

Хубаво нещо са заглавията. Жалко че няма кой да ги чете...

2 тактов инжекцион..за пръв път на сериен състезателен мотоциклет
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: 2 тактов инжекцион..за пръв път на сериен състезателен мотоциклет

Пичовете от ОССА вече излизат и с интересно ендуро:

http://www.ossamotor.es/EN/models.php?idMoto=337

Инжекцион (два инжектора имал?), обрънат цилиндър, странен ауспух, странен шарнир и амортисьор. Изглежда интересно и аз лично се радвам като има нови идеи и се пробват нови концепции.
                Прикачени файлове

Коментар

А също така и с доста скъпо окачване , и липсата на манивела също радва .
                  GAS GAS
                  EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Краси да очакваме ли нещо ново от теб за следващата година?
                    Много ми харесва как е скрито гърнето, а задния шарнир е направо произведение на изкуството, много интересен изглежда като го позагледа човек

Коментар

Само една поправка: Първият двутактов сериен инжекцион. е този:

Поздрави на Митков.

Коментар

Ако трябва да говорим за перфектния двутактов мотор, без да разбирам много от тези неща, мисля, че това е той. Като дизайн, като технически решения, мисля че в близките 10 -тина години няма да претърпи съществени промени и ако има такива, то те ще са незначителни, свързани най вероятно с доосъвършенстване на двигателя. Ако направят такъв четиритактов с такова окачване, ще се замисля доста. Абе направо ще го купя
                        Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X