Привет колеги! Имам ямаха дт 125 чиито съеденител беше сменен преди 2-3 месеца.Наскоро семеринга на скоростното лостче протече и съответно ми изтече маслото.След като сменихме семеринга сипах същтото масло с каквото карах и преди (motul 2t transmisions oil).Но се появи проблем съеденителя преплъзва като вкарам мотора над 7 хиляди оборота и про смяна на скорпстите във по високи обороти.В ниските няма никакъв проблем, дори когато щипна съеденителя на първа мотора тръгва да върви и де се изправя,но това е само в ниските.Казвам отново че са смени дисковете на съеденителя(само един е оставен стярия защото имаше живот в него но не ми се вярва да е от това) Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съеденител на Ямаха DT 125
Свий
X
-
До: Съеденител на Ямаха дт 125
Не съм чул за разновидности за твоя мотор. За яките резачки има ..... много. За цената не искам да те лъжа ама май е около 15 лв.
На твоя приятел му кажи , че при нашия възрастен мотопарк започва да играе роля и омекването на пружините и умората на материала.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнениеКазаха ми че може да се подмени с някакви шаиби или се бъркам нещо??? И ако е така удачен вариант ли е ?
Не се подменя,а се подлагат шайби,ще има добър резултат пробвай
Коментар
-
Шайбите ще ти подскажат дали проблема е бил в пружините и ще помогнат да покараш още малко , но няма да отменят подменянето на пружините в дълосрочен план. В крайна сметка ако са омекнали пружините ще трябва да се сменят . Но тя до пролетта кризата ще свърши.0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар