Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съеденител на Ямаха DT 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съеденител на Ямаха DT 125

Привет колеги! Имам ямаха дт 125 чиито съеденител беше сменен преди 2-3 месеца.Наскоро семеринга на скоростното лостче протече и съответно ми изтече маслото.След като сменихме семеринга сипах същтото масло с каквото карах и преди (motul 2t transmisions oil).Но се появи проблем съеденителя преплъзва като вкарам мотора над 7 хиляди оборота и про смяна на скорпстите във по високи обороти.В ниските няма никакъв проблем, дори когато щипна съеденителя на първа мотора тръгва да върви и де се изправя,но това е само в ниските.Казвам отново че са смени дисковете на съеденителя(само един е оставен стярия защото имаше живот в него но не ми се вярва да е от това) Благодаря предварително!

До: Съеденител на Ямаха дт 125

Пропусна да кажеш дали са сменени и пружините?
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

мммне са аз бях сигурен че е от това , но един приятел ме разобеди

Коментар

А някакво инфо за пружините ще може ли да дадете ( определени разновидности ли са, на какви цени са и т.н. )

Коментар

Не съм чул за разновидности за твоя мотор. За яките резачки има ..... много. За цената не искам да те лъжа ама май е около 15 лв.

На твоя приятел му кажи , че при нашия възрастен мотопарк започва да играе роля и омекването на пружините и умората на материала.
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Казаха ми че може да се подмени с някакви шаиби или се бъркам нещо??? И ако е така удачен вариант ли е ?

Коментар

Първоначално публикуван от Eraser Преглед на мнение
              Казаха ми че може да се подмени с някакви шаиби или се бъркам нещо??? И ако е така удачен вариант ли е ?

Не се подменя,а се подлагат шайби,ще има добър резултат пробвай

Коментар

Благодаря колеги! Най-вероятно утре ще го напраявим със шайби защото прости кризата в момента е страшна

Коментар

Шайбите ще ти подскажат дали проблема е бил в пружините и ще помогнат да покараш още малко , но няма да отменят подменянето на пружините в дълосрочен план. В крайна сметка ако са омекнали пружините ще трябва да се сменят . Но тя до пролетта кризата ще свърши.
                  0888932647

Коментар

Дано да е така. А шайбите ще ги сложим за да успея да използвам и последните слънчеви дни

Коментар

Съеденителя е готов, оказа се че не е от пружините а от центровката(гаиката се беше развила) Важното е че сега е суууупер Благодаря все пак на колегите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X