Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ 125 крос- що за машина е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CZ 125 крос- що за машина е ?

Здравейте, от скоро съм във форума и искам да ви питам що за машина е CZ 125 крос Интересувам се как пали студен , горе долу какъв разход дава, често ли има нужда от ремонт

Ако някой продава и е съгласен на бартер да пише скайп : pavkata_kb1

До: CZ 125 крос- що за машина е ?

Здрасти!От около 2.5 год. имам такава моторетка от модела 516 1990г.
    Като за начинаеш моторчето е супер по мое мнение.Разхода при добре настроен двигател варира в зависимост от начина на каране в границите между 8 и 12 л но 100. Говоря за леки ендуро разходки ,иначе при сериозно натоварване и отвиване на ръчката съм стигал и до 2.5-3 л. за 30 мин.Основните детайли които ще ти се наложи да сменяш са бутало и сегмент около 70 лв. комплекта на сезон.Това е от мен ,ако нещо друго конкретно те интересува питай!
    333 Just Half Evil

Коментар

Казаха ми ,че трудно пали и се интересувам от размера на мотора

Коментар

Моделът ,който имам 516 е с електронно запалване.С добре подбрана свещ и добре регулиран карбуратор нямам трудности при паленето както студен така и топъл.Моторът си пали лесно.Дори няма нужда то "черпене" при студен старт!!
        Под размер на мотора какво точно имаш предвид??
        333 Just Half Evil

Коментар

Под размер на мотора имам в предвид дали ще ми е голям аз съм 152-3 см. висок

Ти твоя продаваш ли го и ако го продаваш съгласен ли си на бартер?

Коментар

Не мисля че ще ти е голям,аз съм 170 и ми е ок!ИА има възможност да се регулира във височина както предницата така и задните амортисьори.Това за височината според мен е малък проблем.
            Не го продавам ,много ме радва и все още и не съм му се нарадвал
            Виж в сайтовете за продажби,има добри оферти!
            333 Just Half Evil

Коментар

Здравей колега аз имах CZ 125 cros цели 4 години и моето мнение за този мотор е,че има и добри и лоши качества както всяка машина.Добрите качества са му в това ,че е добър за начинаещти, и за кросов мотор му е евтина подръжката за сезона основния ремонт варира близо около 120 лв и различно,но за съжаление при този модел това се налага по на често е все пак е мотор от соц времето на 20 и няколко години е.И все пак моя савет кам теб е да посабереш ощте малко пари и да си вземеш някоя японска моторетка не ,че тя не се чупи но е по издражлива на напан сешташ се.Успех в избора на мотора

Коментар

Приятел защо ти е тоя дзвер бе .Морално остарял,отпред,и отзад е с барабани .Трябва ти един кашон бутала...Само ще си отровиш живота.Поработи,или посъбери някой лев и си купи съвременен кросов мотор.За времето си е страхотен мотор,но за времето си....
                harley davidson-fan

Коментар

Първоначално публикуван от джамал Преглед на мнение
                  Приятел защо ти е тоя дзвер бе .Морално остарял,отпред,и отзад е с барабани .Трябва ти един кашон бутала...Само ще си отровиш живота.Поработи,или посъбери някой лев и си купи съвременен кросов мотор.За времето си е страхотен мотор,но за времето си....
                  Чупи бутала щото се мъчите да ги накарате да горят малко
                  Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                  New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Аааа,не приятел,няма нищо такова .Само пишман майстор би тръгнал да скопява двутактов двигател,поради простата причина че колкото по-малко бензин-толкова по-малко масло .
                    harley davidson-fan

Коментар

Първоначално публикуван от джамал Преглед на мнение
                      Аааа,не приятел,няма нищо такова .Само пишман майстор би тръгнал да скопява двутактов двигател,поради простата причина че колкото по-малко бензин-толкова по-малко масло .
                      Щом казваш

Бедната горивна смес води до детонации
                      Последно редактирано от New hope; 20-01-10, 15:47. Причина: добавяне на текст
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                        Щом казваш

При 2 тактовите машини води и до много по-лошо - т.нар. "изсушаване"... липса на смазване.

Коментар

Според мен трабва да си купиш и кашон с бутала. Зная го от личен опит имал съм 3- 125 и 2- 250. 2 проблема дупка в буталото и спици.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                            Щом казваш

Не говоря за бедна и богата смес...Говоря за това че 2-тактов двигател не бива да се скопява,аз съм се примирил с разхода .
                            harley davidson-fan

Коментар

От: До: CZ 125 крос- що за машина е ?

Можете ли да кажете още нещо по-детайлно около модела,аз също съм мераклия за такъв мотор?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X