Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CZ проблем с компресията

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CZ проблем с компресията

Добър ден на всички.Искам да попитам отностно мотор чезе 350 кубика,няма компресия,възможно ли е да е от някаде другаде а не от цилиндрите?

До: ЧеЗе,проблем

бутала,сегменти и висш гарнитурата на главата може да е някаде другаде проблема
    Последно редактирано от Жоро Донечки; 13-10-09, 11:27.
    луд умора няма!!!

Коментар

До: ЧеЗе,проблем

Някой дали може да ме упъти къде в Бургас може да продават бутала и сигменти за Чезе 350 куб, 6 волтово.

Коментар

До: CZ проблем с компресията

Добро утро,Искам да помоля ако е възможно някой потребител от форума който е разглобявал двигател на Чезе ако може да си остави скайп за да го попитам няколко въпроса.Мерси много

Коментар

Питай тук, за да научат и другите
          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
          0894328706

Коментар

Въпроса ми е, как да сваля ротора?
            По-късно ще кача снимки на частта която искам да сваля, защото не съм много сигурен, че се казва така.
            Там където е магнета.
            Последно редактирано от Chinela; 16-10-09, 17:55.

Коментар

Най-често става със нарочна за целта скоба. Ама дай снимките да видим.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от nemeca Преглед на мнение
                Въпроса ми е, как да сваля ротора?

Там където е магнета.
                Ако питаш за ротора на генератора. Сваля се, като отвиеш винта и извадиш ексцетрика. Мисля, че под него имаше 8 или 10 мм резба. Навиваш един винт на нея, който да опре в коляновия вал. Натягаш го и роторът изпада
                Последно редактирано от Scrapheap; 17-10-09, 10:04.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не само на ЧЗтата. Всички мотори с ротори са по този начин
                  Иначе няма вадене
                  Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                  0894328706

Коментар

Не разбирам само, защо при проблем с компресията трябва да се вади ротора. Налага се вадене при смяна на семеринг на КВ.
                    Достатъчно е да се свалят главите и цилиндрите и веднага се вижда къде бяга компресията.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Налага се да го отворя защото при изкарването на сигментите и буталата изпаднаха игли4ките вътре,обрахме колкото можахме с магнит но останаха още вътре,а до колкото знам ако остане вътре е фатално,та за това искаме да го отворим и да ги извадим си4ките.Мерси много за отговорите

Коментар

Искам да помоля някой ако има схема или снимка ако може да ми пратите как да свържа кабелите който са от бубините към релетата и след това надоло към съединителя.Че голям проблем,забравил съм да ги бележа и сега стана обърквация

Коментар

Наистина голям проблем тарси познат който има чезе,по което да проследиш инсталацията, или тарси електротехник,успех
                          Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X