Добър ден на всички.Искам да попитам отностно мотор чезе 350 кубика,няма компресия,възможно ли е да е от някаде другаде а не от цилиндрите?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
CZ проблем с компресията
Свий
X
-
До: ЧеЗе,проблем
бутала,сегменти и висш гарнитурата на главатаможе да е някаде другаде проблема
Последно редактирано от Жоро Донечки; 13-10-09, 11:27.луд умора няма!!!
-
-
До: CZ проблем с компресията
Първоначално публикуван от nemeca Преглед на мнениеВъпроса ми е, как да сваля ротора?
Там където е магнета.Последно редактирано от Scrapheap; 17-10-09, 10:04."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Не разбирам само, защо при проблем с компресията трябва да се вади ротора. Налага се вадене при смяна на семеринг на КВ.
Достатъчно е да се свалят главите и цилиндрите и веднага се вижда къде бяга компресията."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Налага се да го отворя защото при изкарването на сигментите и буталата изпаднаха игли4ките вътре,обрахме колкото можахме с магнит но останаха още вътре,а до колкото знам ако остане вътре е фатално,та за това искаме да го отворим и да ги извадим си4ките.Мерси много за отговорите
Коментар
-
Искам да помоля някой ако има схема или снимка ако може да ми пратите как да свържа кабелите който са от бубините към релетата и след това надоло към съединителя.Че голям проблем,забравил съм да ги бележа и сега стана обърквация
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар