Здравейте на всички във форома и нека сега да започна с случая,та мотора ми е derbi senda d50b0 големи проблеми си направих с него щот все бързам и не мисля взех го за 800 лв и ми стана на 1700 и нищо направих,го 70 кубика щот ми е слабичко а можеше го продам ама аз инат не ще го дигам с кит с железен цилиндър смених сумато и карбуратори и пак мре оригиналния ми е dellorto 17.5 phva даже кат го взех не може веднага се набира едно се давеше такова,сложих всичко за да вари разработих до 100 км а ми казаха 300 не можех да го търпа до края и нещо стържеше дет цилиндъра ама сега не,спря и не пали вече само на скорост и се даваше кат направих 100 км сега съм на 300 и горе долу въри ама мре никва разлика с тоз цилиндър дет взех и едни карбуратори взех,едни боклуци и той се форсирва с тях абе луда работа иначе ми казаха да взема 21 мм за да му изкарам цялата мощност и сега искам да му сложа 21 мм dellorto но нз какъв за да почне да върви че само мъки и той е с помпа и тя спря викам да не се давил от нея сега с кранче на самотек кажете какво да направя,че да почна да си го карам както трябва без проблеми и гуми взех едни големи сигурно му тежат от всякаде съм вътре задна 110/100 предна 70/100 кросови 17 цола с алуминеви джанти без номера по черни пътища го карам 2009 sm,и няма кой да ми го направи мисля че от един хубав йарбуратор ще по тръгне заложил съм на dellorto 21 mm racing но нз ще стане ли.На село съм го оставил не ми се разкарва и всеки който викам се прави на майстор и само го чупим и а беше здрав,ако може някой да ми помогне ще съм му адски благодарарен че ми се къса сърцето да го гледам така а и не ми се продава вече съм се хванал на хорото ще го играя до край..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Derbi senda 50/70
Свий
X
-
да прав сте аз толкова неща написах,че и аз не си разбирам искам да сложа 21 мм карбуратор с тея дет сложих мотора се форсирва и каквот пипаш по тях нищо не помага с оригиналния dellorto phva 17.5 нямам проблеми но искам да му изкарам цялата мощност,че така вари ама слабо като 50 кубика не 70 благодаря предварително и се извинявам на всички за тва мазало дет написах живи и здрави
Коментар
-
Е то между 50 и 70 сс каква разлика искаш да усетиш... Като цяло какви са ти и очакванията от мотора, колко тежиш, защото ако си над 50 кг, какъвто и кит да сложиш мотора няма да има сила да те носи.
Освен това сигурен ли си че карбуратора е с оптимални настройки? Виж някой дето разбира малко от малко да го погледне защото това има огромно значение.
Коментар
-
тежа 65 кг висок съм 170 и ку сложих една голяма гума отзад 110/100 17 ама не вярвам да му тежи толкова предната добре като го разработвах имаше разлика после нещо се удави спря и да пали и сега вари ама слабо иска голям карбуратор тоя моя не коже го храни ама взех боклуци и не става мотора се форсирва пипах по карбураторите не реагирват нз ко иска да вари повече той е с помпа и тя спря зарад нея много се даваше сега е с кранче
-
-
Рядко неграмотен пост, дай вложи малко старание, пе е трудно да чете...
Две Дербита съм ремонтирал на разни познати тинейджъри, ми съвсем приятно си вървята там за петте си коня дето имат докато съм ги пробвал из уличките въпреки 120+кг.
Като всяка машина искат правилната свещ и настройка на карбураторите.
Напиши от къде и някой дето поне малко разбира да ти помогне, премерете има ли компресия...
Коментар
-
Извинявам се на всички от форома за небивалиците които съм писал начи се опитвах да изтрия темата ама не става,че нищо не ми разбирате стана една и тя,наистена неграмотно,че и аз даже незнам какво съм писал тогава и бях на банкет и така ръсих едни,съжелявам хора наистена съм неграмотен не ви се сърдя.Начи проблема ми е,че ми трябва по голям карбуратор тоя който е,не го храни достатъчно,върви ама как върви едвам едвам,и само нерви по тоз мотор и няма кой да ми го направи само идват и се учат на него ако може да ми помогните,че доста пари съм хвърлил за него как да го дигна тоз мотор, благодаря предварително.....Последно редактирано от jega96; 10-09-25, 22:21.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар