Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чз 125 крос ЦЕНТРОВКА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Чз 125 крос ЦЕНТРОВКА

Аз го изправих вече и така работи по добре като беше наклонен течеше и се давеше и прекъсваше мотора а сега е 6... а колкото до филтъра ще сложа някакъв спортен или някакъв по малък защтото след като направих карборатора с друга връзка взе, че доиде по назад и неможе да се вкара в филтърната кутия трябва накакъв малък филтър, според мен от тия спортните боклуци ще стане.
    А иначе знам, че оригиналния е ИКОВ но ми го пробутаха с този и сега съм в процес на търсе на свестен иков на земна цена
    Прикачени файлове

Коментар

Колеги моля ви ПОМОЩ
      Днес отворихме двата капака на двигателя (този до лостчето на скоростите и този дето съединителя) заради избило оплатнение и реших между другото да притегна болтчетата вътре (може би не е било нужно) и когато го събрахме мотора и реших да ритна манивелата слезна до едно положение по надолу неможе, все едно нещо я спира... и немога да разбера от какво може да е това нищо друго не е пипано само са притегнати болтчетата и е сложен капака
      Ако някой може да помогне...

Коментар

Единственно можете да го отворите пак
        Аз си мисля, че сте разменили някое от болчетата на левия капак(по-дълго с по-късо), пробило е картера и парче влязло при храповика на манивелата
        Бег да го правите и ако съм познал, отивам и ТОТО да пускам

Коментар

Преди 5 минути отвотих капака и разгледах. Не е от ботчетата вътре за радост, а от бочелтто на капака което се крие под забчатката то е било сменено с друго(малко по дълго) и е опирало вътре и зацепвало скоростите и от там нещяха да въртят скоростите нещяха и да се сменят и съответно щото е било на скорост е запъвала и манивелата...

Коментар

Първоначално публикуван от dab4i_125 Преглед на мнение
            Да се поправя:
            1. 4 +/- 0.15
            колега даителефон става дума за двигателя на КХ 250 или звани на 0886194244

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X