Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Ухо" на ризата на цилиндъра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• "Ухо" на ризата на цилиндъра

От ризата на цилиндъра излизат 2 "уши" едно голямо и едно малко. Голямото е с отвор на него и е непокътнато. Но по-малкото липсва - как трябва да се въстанови? Личиси че имало отвор на нег,о личи си и каква трябва да му е широчината. Всисочината на ухото мисля че трябва да е същата като другото. Та проблема е тоя отвор на него. С какви размери трябва да е. Направен е с цел да засмуква повече смес или за намаление на теглото на двигатела.
    Двигателя е 200cc 2тактов Suzuki модел 1991г.

Ще ми трябват и някои резервни части за тоя мотор та някой ако има нещо за старичку сузи да пише

До: "Ухо" на ризата на цилиндъра

Абе колега така едва ли някой ще разбере за какво става вапрос,прати ако можеш някоя снимчица,така би улеснил доста хората,за конкретния ти проблем
    Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

На мен лично не ми стана ясно по горе написаното! Ако можеш посочи детайла.Това е ТС125 от 1993
      Прикачени файлове

Коментар

атаките като ги гледам са същите такива ще трябва да търся май от някъде

а Ухото което говоря не се вижда на тези мануели. Защото те са продължение на ризата на цилиндъра която не се вижда в тоя план. Падат се точно отдолу на цилиндъра. Снимки евентуално чак утре ще мога да кача че не е при мен цилиндъра. Надявам се все пак и така да ме разберете

Коментар

Ето и снимки на липсващата част. Някой има ли идея с какви размери трябва да е и колко да е голям отвора на него
          Прикачени файлове

Коментар

На КТМ-а изглежда така:

Предполагам е същото и при теб.
            Прикачени файлове
            ГЛАВИ МЕ БОЛИЧКАТА

Коментар

Нова риза или нов цилиндър, друго спасения няма.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

То е ясно че ще трябва нова риза. Въпроса е липсващото ухо с каква форма е че да се направи ризата. Според мен е било цяло с отвор посредата. И какво значение има този отвор и ухо и ще е проблем ли ако не е същото.

neweso можеш ли да дадеш снимка от друг ъгъл че не се вижда хубаво. Немога да видя и височината му дали е същата. Но споредмен не е било такова , защото това на твойта снимка не виждам как може да се счупи по начина по който е счупено при мен.

Коментар

Колега формата на въпросния отвор на някой двигатели съвпада с формата на отвора на полата на буталото.

Коментар

Демек ще трябва да се наЛучква какъв да е отвора така ли .... ако нещо не Е като хората какви ще са последствията ?
                    Последно редактирано от Жоро Донечки; 18-09-09, 09:49. Причина: Л; Е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X