Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за КТМ 50с.с.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за КТМ 50с.с.

КТМ-чето е 50с.с. Pro Senior автомат, та въпроса ми е за съединителчето което е центроубежно съставено от три челюсти със пружини които при подаване на газ се изхвърлят и зацепват във вътрешната стена на нещо голяма цилиндрична шайба подобна на евтин пепелник. Та челюстите са с феродо което си е заминало, доставката на оригинални е някъде във времето и детето ще ме изяде от зор. Та ако накова феродо на челюстите предполагам няма да има ядове , но въпроса е какво точно трябва да бъде?

На прикрепения PDF-ски фаил на мануала и на стр.31 и 32 се вижда какъв е съединителя.
    Прикачени файлове
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

До: Въпрос за КТМ 50с.с.

Имам два китаеца по 200 куб с подобни съединители.Феродото което съм слагал и сменял неколкократно е от кола по точно феродо за предни дискови накладки от ваз.Давам да го лепнат и после си го оформям .2 лева бройката от пазара.като се поизноси почва да придърпва.

Коментар

И аз така мисля да направя, има и нещо друго във манула не видях колко милиметра трябва да е дебело феродото тъй като ще трябва до добавя и малко тъй като шайбата е надрана отвътре и мисля да е мина леко на струга да я изравня, става въпрос макс. за 1мм.

Коментар

Аз го слагам цялото сиреч 10мм и след лепенето ако влиза е добре.
        В началото го пилях но шайбата като се поизноси и няма сми.

Коментар

Mерси Колега, ще пробвам и след време ще кажа дали е ОК. И още един въпрос при теб нещата във маслена баня ли работят или са сухи.

Коментар

На сухо са .

Коментар

Само , моля те , намери от някъде някоя по прецизна везна и гледай преди за монтираш "челюстите" да им поизравниш теглата. Че тая работа /съединителя/ се върти с високи обороти и ако не е направен поне някакъв опит за баланс не е на добре.
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                Само , моля те , намери от някъде някоя по прецизна везна и гледай преди за монтираш "челюстите" да им поизравниш теглата. Че тая работа /съединителя/ се върти с високи обороти и ако не е направен поне някакъв опит за баланс не е на добре.
                Мерси за отговора , но няма да се наложи намерих нови оригинални челюсти за 120лв. и идват в петък, таман малкия нема да ми яде душичката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X