Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с паленето на Yamaha YZ250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с паленето на Yamaha YZ250

Значи да кажа нещо за мотора. Не знам точно коя година е. Предполагам покрай 90-та. Отпред и отзад е с дискови спирачки. Чист крос, 2 Т, има копче само за гасене. Ако трябва ще кача снимка да го прецените коя година е.
    Проблема е с паленето с манивелата. Като ритна манивелата и като не запали е добре. Като тръгне нали да пали, счупи десния капак. Двигателя е след ремонт(бутало и сегмент). От какво може да е? Аз мисля, че е от центровката, но не знам от къде да я погледнем, коя е правилната. Ако е от нея дайте сайт с мануал за мотора.
    Последно редактирано от naughty_boy; 27-08-09, 18:31.
    '05 Suzuki RM 250

До: Проблем с паленето на Yamaha YZ250

Аз не разбрах нищо някои ако разкодира да ти отговори.Единствено за центровката тя си има белези и като махнеш маховика се виждат,дали неможеше и без да се маха маховика не съм сигурен
    0888 074 049

Коментар

Ще пробвам по-просто да обясня. Значи:
      Ритам манивелата да запали мотора. Не пали от първият път. От 2-3 пъти като запали, при връщането на манивелата в началното и положение, счупи десния капак. Така по-разбираемо ли е, и някой може ли да ми отговори?
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

Евентуално може да ти е много голямо предварението и поради това вместо да превърти напред буталото е върнало обратно .......
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
          Ще пробвам по-просто да обясня. Значи:
          Ритам манивелата да запали мотора. Не пали от първият път. От 2-3 пъти като запали, при връщането на манивелата в началното и положение, счупи десния капак. Така по-разбираемо ли е, и някой може ли да ми отговори?
          Не си сложил правилно манивелата. Механизма й вътре има ограничител и лоста който риташ не трябва да удря капака, когато се върне в начално положение.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
            Не си сложил правилно манивелата. Механизма й вътре има ограничител и лоста който риташ не трябва да удря капака, когато се върне в начално положение.
            Митак, вчера говорих с колегата и се разбра защо му рита мотора,изядена е шпонката и му е превъртял маховика и затова има много предварение а това за капака му казах да си го погледне защото на всеки му се е случвало да му върне манивелата но чак да пръсне капака
            Прикачени файлове
            0888 074 049

Коментар

Здравейтее . Проблема е решен. Специални благодарности на Наско Петков !

Темата може да се заключи.
              '05 Suzuki RM 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X