Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Често давене на 125сс мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Често давене на 125сс мотор

От вчера съм горд собственик на априлиа рх 125цц супер е моторетката ама идва проблема по малкия е че километража не работи а аз и хабер си нямам как да го оправя ама по големия проблем е че много често се дави карам си аз и отпусна гаста ама като дам пак газ глъхне и угасва и по лошото е че после доста време неизка да запали от манивела и дума да нестава само ако се засиля по някое нанадолнище или някой ме бута от къкво може да се дави така лошо???

До: често давене на 125цц мотор

Здрасти Колега! И аз сам имал тоя проблем но не на такав мотор.На мен проблема ми беше, от карбуратора от подплаваците единият беше леко чупен. Виж твоя да не е чупен, или почисти карбуратора. А имаш ли смукач на мотора?

Коментар

До: Често давене на 125сс мотор

Може нещо от сввеща да е .. виж я почисти или направо нова

Коментар

ами смукач мисля че нямам

Коментар

кАрбуратора е виновен не може да е друго
          разглабяш внимателно чИстиш продухваш и сглабяш
          и внимателно с гарнитурите
          като го направиш пиши да видим какъв е ефекта
          Последно редактирано от Тануцо; 11-08-09, 14:36.

Коментар

чесно казано съм почти сигорен че някъде има запушване защото днес когато пак се задави му свалих свеща и не беше мокра и си е ок значи има някъде запушване и не му стига бензин може да е или запушен резервоара или карбуратора поне така аз си мисля самоче днес покарах леко и после като загря нямахе никукув проблем мойе да се е поотпушило от самосебеси ма ще видим утре пък и малко ме е страх да го разглобя тозя карбуратор защото не разбирам много и се притеснявам че нещо няма да направя като хората нито знам запушване къде да гледам нито нищо

Коментар

Здравей!
              Виж сега - преди имах 50цц мотопед, който правеше същия проблем, но при мен причината беше груга. Понеже въздушният му филтър беше на самия карбуратор на открито, филтърът се беше затлачил с буклуци. На мен ми ставаше същото като на теб - карам с газ, пускам и в момента, в който подам пак просто заглъхваше и забиваше на място. След 5 - 10 мин. палеше малко на магия. Докато един ден стана същото и изгасна, изчакаш 10 - на мин. и като го бутнах да запали, запали и направо изхвърли филтъра заедно със скобата. Изчистих го хубаво, сложих го и нямаше проблеми. Така че виж си и филтъра.
              Чао.
              :)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)

Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]

Коментар

нов проблем сега пък нещо не пали дави се постоянно на място ритам
                риатам едвам запали работи малко 10 секунди макс и започва да глухне и спира махам свеща тя мокра от какво може да е

мисля нова свещ да купя но незнам от къде някои може ли да ми каже от къде за софия става въпрос
                Последно редактирано от Тануцо; 11-08-09, 23:09.

Коментар

колеги оправих се оказа се че е от свеща смених я с една нова и сега моторчето е като часовник

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X