От вчера съм горд собственик на априлиа рх 125цц супер е моторетката ама идва проблема по малкия е че километража не работи а аз и хабер си нямам как да го оправя ама по големия проблем е че много често се дави карам си аз и отпусна гаста ама като дам пак газ глъхне и угасва и по лошото е че после доста време неизка да запали от манивела и дума да нестава само ако се засиля по някое нанадолнище или някой ме бута от къкво може да се дави така лошо???
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Често давене на 125сс мотор
Свий
X
-
До: Често давене на 125сс мотор
чесно казано съм почти сигорен че някъде има запушване защото днес когато пак се задави му свалих свеща и не беше мокра и си е ок значи има някъде запушване и не му стига бензин може да е или запушен резервоара или карбуратора поне така аз си мисля самоче днес покарах леко и после като загря нямахе никукув проблем мойе да се е поотпушило от самосебеси ма ще видим утре пък и малко ме е страх да го разглобя тозя карбуратор защото не разбирам много и се притеснявам че нещо няма да направя като хората нито знам запушване къде да гледам нито нищо
Коментар
-
До: Често давене на 125сс мотор
Здравей!
Виж сега - преди имах 50цц мотопед, който правеше същия проблем, но при мен причината беше груга. Понеже въздушният му филтър беше на самия карбуратор на открито, филтърът се беше затлачил с буклуци. На мен ми ставаше същото като на теб - карам с газ, пускам и в момента, в който подам пак просто заглъхваше и забиваше на място. След 5 - 10 мин. палеше малко на магия. Докато един ден стана същото и изгасна, изчакаш 10 - на мин. и като го бутнах да запали, запали и направо изхвърли филтъра заедно със скобата. Изчистих го хубаво, сложих го и нямаше проблеми. Така че виж си и филтъра.
Чао.:)[U][I][B][COLOR=RoyalBlue]Be the change that you want to see in the world[/COLOR][/B].[/I][/U]:)
Продавам си мотора!!! - [url]http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=854333#post854333[/url]
Коментар
-
нов проблем сега пък нещо не пали дави се постоянно на място ритам
риатам едвам запали работи малко 10 секунди макс и започва да глухне и спира махам свеща тя мокра от какво може да е
мисля нова свещ да купя но незнам от къде някои може ли да ми каже от къде за софия става въпросПоследно редактирано от Тануцо; 11-08-09, 23:09.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар