Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha TDR 125 89g 2т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha TDR 125 89g 2т

Проблема ми е, че искам да си намеря бутало и сигменти и ако трябва цилиндър ако не може да се шлайфа. Решението за смяната на тези части е, че няма палене двигателчето докато не му сложа принудително масло в цилиндъра и пали цамо на бутане компресиятаму е 3.бара. По принцип колко трябва да е като запали няма ниски обороти като зема даго цепя
    Прекасва и мисля, че коляновия вал е за смяна понеже ми се чува едно претракване ако може и за него цена или кои ги прави.

До: yamaha tdr 125 89g 2т

На този мотор ризата е чугун и се шлайфа многократно .Имам четири вида ремонтни бутала за него -Японски , комплект бутало ,сигменти ,болт и зегерки.Цената е 100лв.Имам и нова бияла -Японска -100лв.Ако няма кой да ти го шлайфа цилиндьра и кой да центрова вала,можеш да ми ги пратиш по Еконт и в рамките на два -три дена си готов .Моя тел0888816522-Николай.
    не казвай всичко но знай какво казваш

Коментар

До: yamaha tdr 125 89g 2т

Проблема е решен сега остава да се реши центровката на карба няма ниски обороти има на самия карб едно като смукач дигамго и си даржи оборотите но като го смакна гасне някаква имформация тарся за карба тои е делорто.Исащо така каква роля играе на самия цилиндар има една ос която затваря изпъскателния колектор управлява се от две жила и ел моторче

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X