Здравейте колеги! Има една машина MZ125-3 1960 г който вървеше преди 10 г, след това беше оставен в един гараж и сега се заех с него. Проблема при мен е, че пали от раз и като му дам газ заглъхва и започва да прекъсва много, неможе да се форсира а пушек колкото щеш. С един приятел се чудехме какво може да е и като погледнахме ауспуха от сглобката с цилиндъра и на изхода му масло ама масло. Свеща е омаслена а центровката е убиец пали си ама нали ви казвам заглхва и започва да прекъсва. Налях му малко бензин без масло в него и пак продължава да пуши. Въпроса ми е може ли да просмуква масло от скоростната кутия и от картера на съединителя. По рано го разглобявах защото имах проблем със скоростите и го оправих та не се сещам имаше ли семеринг на лагера на задвижващото колело на вала. Ако можете помогнете!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Приблем с работата на двигтел MZ 125-3 1960г
Свий
X
-
До: Приблем с работата на двигтел MZ 125-3 1960г
Старият бензин ли използваш или си сипал нов (преди да долееш)? За 10 години има вероятност бензина да се е поизпарил обаче маслото си остава. Не ми се вярва да използваш старият бензин, но той става като вода - само мирише на бензин, но с изгубени свойства.
Коментар
-
До: Приблем с работата на двигтел MZ 125-3 1960г
Аз преди да си зема и аз тоя звяр http://www.snimka.bg/album.php?album_id=390808 имах преди карпати 50 и аз имах същият проблем като тебе паляго без проблем форсирам го малко и му се намаляха оборотите, тръгвам включвам на 2-ра гасни.В крайна сметка се оказа че имам скъсана семеринга на скоростната кутия и скъсана гарнитура когато ги смених проблема се решино все пак ако наистина го палиш със старият бензин и масло възможное и от това да е
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар