Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каква ел. бензинова помпа да сложа?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каква ел. бензинова помпа да сложа?

Трябва ми електрическа помпа за картинга двигателя е хонда нср 125 но е на по високо от резервоара.
    Стария двигател беше с вакумна, но този няма вакум. Трябва да го пробивам, а не искам. Така или иначе ще има акумолатор, защо да не е електрическа помпата?
    От какво да търся помпа?

До: Каква ел. бензинова помпа да сложа?

Първоначално публикуван от kosata_ktm Преглед на мнение
    Трябва ми електрическа помпа за картинга двигателя е хонда нср 125 но е на по високо от резервоара.
    Стария двигател беше с вакумна, но този няма вакум. Трябва да го пробивам, а не искам. Така или иначе ще има акумолатор, защо да не е електрическа помпата?
    От какво да търся помпа?
    Oт ЗАЗ !

Коментар

Защо електрическа?
      Едно време слагахме Жигулови, Ладови- май са еднакви.
      Прави се една гърбица (нещо като на ексцентрик) на задната ос, стойка за прикрепяне за самата помпа и от въртеливото движение на оста подкачва бензин към карбуратора слагаше се и нещо като междинно резервоарче около 100мл преди карбуратора и си готов.
      [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

В магазините за резервни части за японски автомобили се продава чудото "електрическа бензинова помпа за карбураторен автомобил", с или без обратка, за 12 волта. Храни произволен карбураторен двигател.

Помпа от ЗАЗ няма да намериш, иначе е почти същото и става.

Коментар

Защо да не намери от ЗАЗ,аз имам не една а три такива винаги бих помогнал на човека но за съжаление не сам в BG,ако не бърза в края на август бих му я подарил.
          Научих,че колкото и да знаеш,все още има какво ново да научиш!

Коментар

добър човек. Ясно е че ще намери, ако му дадеш, имах предвид, че няма да намери нова или по моргите, където хората търсят обикновено такива неща.

Коментар

Благодаря много за помоща. Ще се опитам да намеря помпа от заз или такава за карбуратор.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X