Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Минск 125 не пали

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Минск 125 не пали

С електронно е и нещо се скапа и не дава искра.
    Понеже не съм много запознат с ел. запалване, ако някой е имал подобен проблем, да сподели и, ако може, да ми обясни по-подробно (като на индианец), за да го направя, защото нямам възможност да го карам на майстор
    Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:39.

До: Минск 125 не пали

На един приятел Минска имаше същия проблем и му сложи запалване от Ковровец.
    УАЗ 31512-Тото

Коментар

Най-често се отлепят жици около стоторните намотки , поради вибрации и лоши спойки. Свали целия статор, той е на три болчета и го прегледай внимателно.

П.П. Това беше първия ми мотор, някъде 90те години. Ходил съм с него от Дупница до Ямбол и обратно. Е, това му бе и последното пътуване.
      Разби лагер на колянов вал от към ротора и от "клапането" му, скъса намотките на статора и едва се прибрах.
      Но прегледай бобина, контактен ключ прекъсвачи, кабели...

Успех!!!
      Последно редактирано от К.Наков; 26-05-09, 11:18.

Коментар

Провери си контакния ключ ако има такъм или копчето за аварийно гасене от на дясната дръжка и тогава търси доло проблема
        0888 074 049

Коментар

играхме си и го нагласихме да дава ток ама искрата е много малка
          не е от свеща дава ток но мнооого малко

Коментар

Пробваите с друг кабел за високо напрежение и друга свещ.

Коментар

Значи и аз имах такъв мотор наи вероятно е да ти прави беля електронното под седалката моито се беше прицакало като се намокри и понеже е капсоловано трява да го раствориш и да го изсушиш добре поне на мен ми подеиства след това го запечатаи добре със селикон.Мога да те посаветвам да слагаш повече 2-тактово масло че сам сменил за 2000 километра 4 бутала и сам му правил два шлаифа на цилиндара Другото което е вазможно е една намотка която се намира под левия капак Виш да не е изгоряла

Коментар

Свали резервоара и на бубината отдолната страна има един розов кабел(поне на мен беше розов),виш той да не се е заизваждал,и от това да не дава хубава искра.На моя от вибрациите се беше извадил,и се чудех защо няма искра .
                harley davidson-fan

Коментар

Минска е оправен и вече е в движение.
                  Проблемът е бил в това, че не сме могли да му уцелим центровката.
                  Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:38.

Коментар

Е,нали е с електронно запалване?
                    [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Първоначално публикуван от вовчик Преглед на мнение
                      Е,нали е с електронно запалване?
                      То пак има центровка, колега
                      Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:37. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                      луд умора няма!!!

Коментар

Кak така,нали всичко е капсуловано?
                        Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:37. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                        [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Първоначално публикуван от вовчик Преглед на мнение
                          kak така,нали всичко е капсуловано.
                          Предварение и закъснение
                          Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:36. Причина: Моля, използвайте главни букви!
                          Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Аз имам същата машина.Имам и книжка за ремонт по инсталацията и прочие.Ако искаш дай си имейла да ти я пратя
                            Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Минска вече е оправен.
                              Сега проблемът е в кАрбуратора, който няма гумичка, ама моят приятел сложи кАрбуратор от MZ и замърльоти работата и сега движи.
                              Благодаля на всички отзовали се на помощ.
                              Моля темата да бъде заключена.
                              Последно редактирано от viki terzieva; 26-08-10, 16:36. Причина: кАрбуратор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X