Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тунинг на Ява 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тунинг на Ява 350

Някой има ли идеи и предложения. Благодаря предварително.
    Става въпрос за тунинг по двигателя
    Последно редактирано от themanlord; 21-05-09, 20:50.

До: Тунинг на Ява 350

спортен филтър и изпили тръбата по която горивото влиза в цилиндъра(леко с шкурка да обереш грапавото за да му ходи повече бензин и ще върви повече)

Коментар

спортен филтър като за колите ли?

Коментар

Тунинг незнам за какво ще ти трябва по добре и направи основен ремонт на двига за да ти ходи повече
        Или си земи некое ендуро
        Тези машини са старички вече и са за по разхоткадииство
        Аз имам 1 ява 350 от вече 2-ра година ще стане и не е мръднала :П ,ако искаш да има повече ряз и смени пинионите Аз и сложих 15 зъба преден понеже толко беше най-малкия чисто нов който намерих и и доиде ряза който исках Сега си има мощност ,а и не е скопена много и си развива и скорост А и и намери хубави свещи Аз намерих от старите 7-мици с тях просто заспа Преди се давеше ,а с тези нямам проблеми и върви повече
        Това е мисля не ти трябват никакви филтри и глупости това не ти е някой кросс или ендуро за да му търсиш филтри ,грънци и тн.
        Мисля ,че с 1 свещи,пиниони,може и ауспосите да изчистиш ще хвръкне И ако ти се занимава 1 ремонт на двига (цилиндър,бутало,сигменти,бут.болт) И остава да я лъскаш и караш
        Много добри машини са явите,досега почти никаде не сам се опирал или ми е загревала или не е искала да запали просто много здрави и устоичиви машини

Коментар

Какъв ремонт бре човек, 17 хиляди е
          а и от къде да намеря пиньони за такъв мотор ??
          Последно редактирано от Chinela; 22-05-09, 21:23.

Коментар

Еми направи най-простото ,което ти казах и ще видиш каква голяма разлика има смени си свещите и смени предния пинион с 15 или 14 зъба Виж колко е твоя сега и намали зъбите Аз моя го взех за 15 лева или 13лв не е скъп(чисто нов )
            И изчисти грънците
            И ако е доста изтрадал мотора най-хубаво ще е 1 ремонтче няма да е повече от 130 лв.

Коментар

Свещите ми са чисто нови с къса резба от москвич с топлино число 7.А и между другото в двигателя не влиза бензин и не иска нещо да пали.Преди този проблем го нямаше само риташ и тръгваш.Да имаш някакви идеи??

Коментар

От каде си ?
                От някой мото магазин отиваш с пиниона и питаш дали имат и колко зъби.Или ако има някаде пазар нещо и ако знаеш да идва някой който продава части за мотори такива по стари отиваш и зимаш
                При нас идва един от Враца мисля ,че беше Аз от него си взех

Коментар

ами аз съм от стара загора.

Коментар

Провери на Данчо в старото гаражче зад бившата мото-техника(сладкарница Неделя) там мисля, че продават още части за бившите соц-машини.

Коментар

Е там ако ненамериш пинион
                      Сваляй и отивай да търсиш с по малко зъби

Коментар

човек като говоря приказвам ето виж снимката
                        Прикачени файлове

Коментар

купуваш свещи,чистиш ауспуха,чистиш филтъра,чистиш кърбуратора даваш мах20 лева за сегменти и се готов

Коментар

не вдигаш конете ами започва да върви малко повече .
                            ако ауспуха ти е запушен ще има голяма разлика във вървенето,
                            но и разхода ще се качи
                            за това по добре само го изчисти
                            по долу на страницата има тема как се чисти ауспух

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X