Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся ел. монтьор за MZ етз 251

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся ел. монтьор за MZ етз 251

здравейте,някой знае ли майстор дето разбира от етз 251 и по точно токовете,в който и мотосервиз да попитам като чуят етз и правят едни физиономий не е истина

До: тьрся ел монтьор за мз етз 251

КОлега кажи какви са проблемите.Аз имам същия ако мога нещо да ти съдеиствам.

Коментар

Колега в София наистина рядко се среща тази марка мотор. А аз от където съм всеки 2-ри да не кажа и 1-ви има ЕТЗ. Сподели какъв е проблема и се надявам да бадем полезни и да помогнем. Все пак съм забелязал, че има хора в форума на които тази марка не им е непозната. Такаче сподели пък да видим
      Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Ами предисторията, смених коляновия вал защото касетата превъртя и го надра.
        След качването на двигателя обърках две жици и се стопи комутатора на ел запалването.
        Купих нов..... не..И се почна нов ротор, нов статор, бубина, реле за запалването.
        Не мога да изкарам искра на свеща,.цялото запалване подмених и нищо
        Последно редактирано от Chinela; 17-05-09, 15:03. Причина: Правопис.

Коментар

Щом няма искра на свеща аз бих предположил, че е бобината, но щом и нея си сменил явно не е от нея проблема. Провери и лулата ако ти е от по старите модели в нея има бушинче и може то да е причината. Възможно е някаде да има объркан и кабел, а ако ли не и всичко е както трябва то значи електронното трябва да се регулира. Но немога да ти кажа със сугурност, аз само предполагам. Все пак успех.
          Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Колега с електроно запалване ли е ? защото почти всичко води към елетроното.

Коментар

Да,с електронно запалване е,смених и кабел за свеща и лула,просто цялото запалване подмених и нищо та затова тьрся някой който разбира,как беше поговоркатаи аз мога и тате мое ама козата си сака прьч

Коментар

До: Търся ел. монтьор за MZ етз 251

Само електроното сее развалило тва е характерно за електроните.И в една друга тема бях писъл за това.Има 3 съпротивленя и едното от тях гори сменя се и нещата се оправят.Провери го ти електроното ако можеш ако не свали го и при който и жичкаджия да утидеш ще ти го смени съпротивлението

Коментар

и аз мислех че е електронното,но от бабите на зона б5 купих ново-не е от него,майстор на сьвременни мотори го гледа и кача че това не го разбира да се смени всичко и пак да не запали,та за това тьрся някой който разбира от тия мотори

Коментар

Долу на датчика има специфично подреждане на жиците-бяло-зелено-червено.Да не си ги объркал.И самия датчик може да е дефектирал
                    Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Има едни диоди под седалката на задния калник премерете тях.
                      0888 074 049

Коментар

Боби - 088 840 71 43 Момчето е много добър жичкаджия,и много разбира от ЕТЗта.
                        Успех

Коментар

Благодаря ви, днес ще му звьнна и направо ако каже ще му го закарам.
                          Последно редактирано от Chinela; 21-05-09, 20:20.

Коментар

благодаря ви колеги за сьветите,мотора вече работи,моля модераторите да заключат темата

Коментар

каква се оказа причината накаря ?
                              Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X