Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси за кх250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпроси за кх250

Някой ще отговори ли на въпросите ми?
    Прикачени файлове

До: Въпроси за кх250

Моля, формулирайте си правилно и на кирилица въпросите и ще получите отговори или ще ви бъде посочено къде да прочетете.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

здравеите момчета,предлагат ми кх250 93 год. за700 евро,и искам да питам имали смисал...като цяло е много добар и двигатела изглежда перфектен,казаха ми че е 93год. видях че на цилиндара от ляво пише КIPS но незная до коя година го има този надпис,затова се обращам кам вас...вие си разбирате от работата.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Първоначално публикуван от metodi kx250 Преглед на мнение
        здравеите момчета,предлагат ми кх250 93 год. за700 евро,и искам да питам имали смисал...като цяло е много добар и двигатела изглежда перфектен,казаха ми че е 93год. видях че на цилиндара от ляво пише КIPS но незная до коя година го има този надпис,затова се обращам кам вас...вие си разбирате от работата.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
        Та това е мотор на 16 години Според мен няма никакьв смисьл да купуваш този мотор много е стар а и не се знае дали ако се счупи нещо ще можеш да го намериш като част Кросовите мотоциклети вьрвят една година на пред По средата на сезона края на август излизат новите модели 2010 година

Коментар

Аз карам КХ 250 1990 г. Много съм доволен за сега има и части.
          С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X