Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Джилера

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Части за Джилера

Добро утро колеги!
    Взех си една Джилера РХ 125 преди половин година и ето,че настъпи време да се пазаруват и частите.
    Бих искал да попитам някой знае ли от къде бих могъл да си закупя части за горепосочения модел и по-специално (в този случай) дискове за съединител.
    Предварителни благодарности !!!
    Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
    Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
    Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
    Gilera RX 125 Arizona

До: Части за Джилера

И аз имам същя мотор от около година и нямам никакви проблеми с него. По едно време и на мене взе да ми боксува леко съединителя и просто го пререгулирах и сега пак си е 6. Аз лично ако ми трябват части за мотор се обаждам на МОТОКРОС магазина в пловдив. Ако искаш може да ти дам номера.
    Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Дай го де!!
      И аз карам Джилера.
      Май ще сменям сегменти..
      Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от gorosop Преглед на мнение
        Дай го де!!
        И аз карам Джилера.
        Май ще сменям сегменти..
        Колега ето номера на мотокрос магазина в Пловдив:0888341561 Надявам се да съм бил полезен И дай някоя снимка да скивам мотора

Коментар

Колега Ali007, макар и малко късно все пак благодаря за номера, тия дни от каране нямам време да погледна форумите, но определено ще се отива на ремонт. Вашите Джилери как са, вървят ли?
          0894328706

Коментар

Колега Ali007, макар и малко късно все пак благодаря за номера, тия дни от каране нямам време да погледна форумите, но определено ще се отива на ремонт. Вашите Джилери как са, вървят ли?
            Няма проблем радвам се, че съм бил полезен и съм "помогнал" на колега. Моят Джилер за сега е 6 . Успех колега дано успееш барзо да го поправиш и после пак газ
            А имате ли някъде ваши снимки от разходките ви

Коментар

Колега, твоята Джилера каква точно е. Моята е 125 RC. Незнам нали е нормално но на 1ва превърта бъталото на тикане. Навремето имах ЧЗ250 и на втора ако не му скоча на задната седалка гумата се влачеше. Твоят как е
              0894328706

Коментар

Колега, твоята Джилера каква точно е. Моята е 125 RC. Незнам нали е нормално но на 1ва превърта бъталото на тикане. Навремето имах ЧЗ250 и на втора ако не му скоча на задната седалка гумата се влачеше. Твоят как е
                Здрасти. Моя е Джилера Аризона РХ 125. Аз също имам ЧЗ 250 хубави машини. Смятам, че е нормално моята Джилера също на първа превърта буталото, даже когато го паля на скорост когато намалее почти все едно да спре само 1-ва включвам. Не съм много компетентен, но смятам, че за 125 си е нормално.

Коментар

От: Части за Джилера

Колеги имам проблем с моята Джилера XR1.Днес минах около 3-4 км по горски път и заграя повече от половината,и лошото е че като загря малко почти на равен път не иска да върви на втора като имаме в предвид че точно там и включвах 3-та.Като загасих мотора и слязох от него и започнах да го бутам все едно една от спирачките стяга диска и мотора не иска да върви.Оставих го малко да иzстине,запалих го и няма никакъв проблем.Като загря пак малко (което стана бързо) пак направи същия номер.. Ако някои може да помогне пишете че такова нещо не ми се е случвало!Благодаря предварително!

Коментар

Пробвай тук : http://bgrider.com/ Ако имаш каталожен номер на часта момчетата ще ти доставят всичко
                    Кара: Mercedes W126 , Citroen C4 VTS / Kawasaki KDX 250, Gilera RX 125

Коментар

С водно ли е мотора?
                      Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                        С водно ли е мотора?
                        Да,с водно е . Значи част от проблема го разбрах.Беше в задната спирачка.Цилиндърчето което се намира в нея е ръждясало и като стегне не може да пусне.Освен това ,спирачната помпа(задната) също е ръждясала и при натискане на спирачката пак няма връщане назад.Някой знае ли от къде мога да купя тези части ?

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:p1010103t.jpg
Прегледи:1
Размер:136.1 КБ
ID:5362410Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5.jpg
Прегледи:1
Размер:194.3 КБ
ID:5362411 Здравеите колеги наскоро си взех две Джилери РХ 125 Аризона но и двете са без ел.запалване(комутатор) ако можете даите савети или от каде мога да намера такива части.....обарнах целия пловдив и навсякаде вдигат раце незнам какво да правя.....

Коментар

Здрасти. Не знам къде може да намериш, но като гледам от снимката твоя, комотатор е по различен малко от моя (моя е капсолован) и ми се струва че ако го дадеш на някои жичкаджия (ел.техник или ел.монтьор) може да го пранавие и оправи. Пoне според мене, отдавна сам имал проблем с магнет на друг мотор на които покритието на медната тел беше протрито и замърсяваше. Поне се надявам да е така ида успееш да го поправиш. За всеки случай мога да ти дам номера на един колега от форума Здрасти. Не знам къде може да намериш, но като гледам от снимката твоя, комотатор е по различен малко от моя (моя е капсолован) и ми се струва че ако го дадеш на някои жичкаджия (ел.техник или ел.монтьор) може да го пранавие и оправи. ПОне според мене, отдавна сам имал проблем с магнет на друг мотор на които покритието на медната тел беше протрито и замърсяваше. Поне се надявам да е така ида успееш да го поправиш. За всеки случай мога да ти дам номера на един колега: nikimotor1 (0888/451875,0879/451875,0898/494201 Николай Янчев
                            Позвънете, затворете- обаждането ще бъде за моя сметка) от форума от Благоевград. ПОнеже имаш 2 мотора да попитам нямаш ли пинион за продажба или нещо друго

Надявам се да съм бил полезен.

Коментар

здравеите на скоро си взех джилера рц 125 и като карам започва да прекасва все едно нему достига бензина. някои можели дами каже на кое се далжи това ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X