Здравейте.Проблемът е следния.Моторетката на 1-ва и 2-ра няма проблеми,но сложа ли 3-та само се фурсира и се чува леко прехъркване.На отаналите също няма проблеми.Много ще съм благодарен ако някой помогне.Мерси предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скоростите на ДТ 200
Свий
X
-
До: Проблем със скоростите на ДТ200
Първоначално публикуван от spotbeam Преглед на мнениеА, дали напълно ти влиза в трета? Казваш, че на останалите (т.е 4-та) влизала без проблем?
А й ако е счупена зъбчатка възниква въпроса, защо не са блокирали скоростите с отчупените парчета?
Коментар
-
Мотора отиде на лекар и тези дни трябва да се отвори.Майстора ми каза че или е опилило запчатката на 3-та или е счупена.Каза че ако е опилена може да се направи.Искам да попитам някой сблъсквал се е с такива проблеми и ориентировъчно колко пари ще ми струва.Мерси предварително
Коментар
-
До: Проблем със скоростите
Ще ги намериш на Ергенска и Опълченска, на ъгъла срещу Халите. Цената е две крини зоб, кутия локум, бендикс за Вартбург 353 модел 1982ра година и три лукчета.
Това обаче е само ако моторът ти е марка "мотор". Ако не е - добре би било да споделиш каква марка е машината ти, какъв модел, коя година производство, какви кубици, ей такива работи. Излишна информация разбира се, но някои продавачи я искат.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеЩе ги намериш на Ергенска и Опълченска, на ъгъла срещу Халите. Цената е две крини зоб, кутия локум модел 1982ра ...
Точно и изчерпателно!!!
Коментар
-
Това вече е друго нещо.
За този модел части мисля можеш да търсиш или на старо или от официалния магазин на Ямаха.
За съжаление DT200 не се е продавал в Щатите, тъй че хората които внасят части от там няма да могат да ти помогнат.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
[QUOTE=ReMuS;728616]Ако може дай ми някакви координати за да мога да се свържа с него..Ориентировъчно какви парички излиза?Мерси предварително.[/QUOами на това кавазаки му излезна около 130 лв двете на фона на 350 лв оригиналните а тел му е 0888237514 николай
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар