Здравеите искамисе някои да ми помогне в преправянето на едно етз250.Искам да ви питам от какъв мотор мога да сложа предни амортесиори.Как да вдигна ауспуха нагоре.Моторът в момента е в отлично състояние и воргиналния си вид.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Преработване на ЕТЗ 250
Свий
X
-
До: Преработване на етз 250
Първоначално публикуван от piedro4 Преглед на мнениеЗдравеите искамисе някои да ми помогне в преправянето на едно етз250.Искам да ви питам от какъв мотор мога да сложа предни амортесиори.Как да вдигна ауспуха нагоре.Моторът в момента е в отлично състояние и воргиналния си вид.
Коментар
-
Колега здравей и аз имам същото ЕТЗ самоче 251.Карам го близо от 2 години из горите и мога да ти кажа че гората са тежички. няма смисълда прецакваш моторчето.Защото 250 и 251 са по-асвалтови верси осонено с орегиналня пйньон който 22 зъба.Дори да сложиш с 15зъба отпред пак му е тегаво.Един път на един отвес сейдинителя му замина на моя. Разликата межде 251 и 250 е че 250 отзад с с капла 18 а 251 е с 16 кооето значи че ще ти е още по-тегаво. И колкото и подобреня да правиш и пари да набутваш нестава добър горски мотор.Зависи и от това за какво горско каране искаш ! Ако е за хард се чупи мн и нестава...
Коментар
-
не се занимавай с глупости както колегата по горе те е посъветвал продай го и си купи някое ендурце или кросаче и си решаваш проблема от веднъж!успех[CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]
Коментар
-
Аз карам 251. И аз поедно време си мислех да търся предни и задни амортисьори от ЧЗ Крос, но се отказах, като покарах една Ямаха ДТ125Р. ЕТЗ-то не е предвидено за Офроуд мотор.
Ямахата е доста по-лека, по-пъргава с доста по-големи ходове на окачването. Личи си че е правена за в гората. съмсем друг мотор е.
На запазените ЕТЗ-та им искат по 800-1000 лв (че и повече). Една такава Ямаха струва 1300-1500 лв. Ако тръгнеш да преправяш ЕТЗ за в гората, пак отиваш на тези пари, само че мотора си остава по-тежък.
Иначе на мен ми харесва как ЕТЗ-то върви по черни пътища. Ама пътища, а не кози пътеки. И да не е много стръмно. Ако се кара по-спокойно и без скокове мотора се държи приличноNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар