Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да побегне MTX 50сс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да побегне MTX 50сс

Здравейте, имам Honda mtx 50, но вообще не може да върви(като скорост) дайте някакви предложения как мога да я накарам да върви повече.

До: Q;Как да побегне MTX-a

Като я подмениш с МТХ 125?????

А понапъни се да кажеш по-подробно какво не ти допада та да не те кодошиме.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

За предавките всички знаят, че са много къси, но неможе да вднигне повече от 40-50(max) км. Свалят карбуратор, филтер, жигльори, ауспух, свещ всичко си е наред. Неми се вярва това да е максимума на моторедката. Ако знаете давайте предложения за "тунинг" на двигателя и всичко, което споделите ще бъде изпробвано.
      Последно редактирано от braking; 26-02-09, 18:36.

Коментар

А пиньона и венеца на какви зъби са. Ако е достъчно голям отзад и малък отпред е нормално да ти намалее макс. скорост.Погледни или преброй да ти кажа какви са стд. стойности.
        [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Ръмжи к'ът мечка въри като буболечка еми т'ва са му възможностите...

Сложи му едни гладки гуми.Пипни малко зъбчатките,ако не са оригиналните както казва ДОБРИН и току виж възможностите да му се увеличат до към 60-70км.Щом всичко друго е наред според теб май само това остава.Ам според мен едва ли всичко друго му е толкова наред.Ти въздушен филър поглеждал ли си чист ли е мръсен ли е и ала-бала такива по елементарни работи като иглата в карбуратора на кое деление е абе еи такава щуротиики елементарни.
          Последно редактирано от spl77; 27-02-09, 08:25.

Коментар

Хондата на сина ми цепеше много яко. Дигаше си над 60-70. Да нямаш ограничител на ръкохватката за газ? Моята имаше и аз трябваше да ограничавам газта, защото за дъщеря ми (когато се качваше) нямаше средно положение.

Коментар

От: Как да побегне MTX 50сс

Аз имам мтх 50 сичко оригиналдъ и в началото ми вареше с 90 ся варви с 80 ... и неска я блокирах и се чудя от каде да и поръчам биела и бутало ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X