Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупено бутало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупено бутало

Здравейте колеги. искам да ви попитам понеже ми се счупи буталото и частици от него паднаха при вала как мога да ги ичистя най дбре и изобщо възможно ли е без да отварям двигатела благодаря предварително

До: счупено бутало

Първоначално публикуван от tankata Преглед на мнение
    Здравейте колеги. искам да ви попитам понеже ми се счупи буталото и частици от него паднаха при вала как мога да ги ичистя най дбре и изобщо възможно ли е без да отварям двигатела благодаря предварително
    Колега доста трудно.Обръщаш мотора обратно въртиш вала духаш с комресор силна струя.Бършеш чевъркаш леко от долу с отверка пак духаш вкарваш парцал превърташ и пак духаш и така.И така няколко пъти.Виж дали няма заседнало парче и по цилиндъра.Успех
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
      Колега доста трудно.Обръщаш мотора обратно въртиш вала духаш с комресор силна струя.Бършеш чевъркаш леко от долу с отверка пак духаш вкарваш парцал превърташ и пак духаш и така.И така няколко пъти.Виж дали няма заседнало парче и по цилиндъра.Успех
      благодаря колега аз го измих с бензин и обръщах мотора но не съм се сетил да духам с компресора

Коментар

Най-надеждното е да го разглобиш и изчистиш ОСНОВНО...Всичко друго е компромис
        MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
          Най-надеждното е да го разглобиш и изчистиш ОСНОВНО...Всичко друго е компромис
          +1 Препоръчително задължително е да го направиш, защото има голяма вероятност малки финни парчета да се залепили по картерите, лагерите и лагера на биелата, които могат да навредят и да си отвориш работа пак да го отваряш.
          [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

До: Счупено бутало

Пич недей рискува само с продухване. Винаги има вероятност да има останали парченца, а ако се окаже че е така после те очаква голямо разглобяване и ремонт.
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Само разглабяне БРАТКО. Всичко друго е компромис. Успех.
              [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

И аз мисля че с разглобяване е наи добре,то като свалиш цилиндара да продухваш и да промиваш какво ти остава и да го цепнеш,повечето работа по разглобяването си я сваршил.Разглобяваи и почисти основно да ти е мирна главата
                0888 074 049

Коментар

За какъв мотор става въпрос?
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X