Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 50/80 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Yamaha DT 50/80 R

Първоначално публикуван от wolf_1 Преглед на мнение
    Свалих предната част на ауспуха "охлюва", няма видима преграда или утесняващи шайби. В задната част "заглушителя", направих няколко дупки в първата преграда , защото имаше две, много теснички. Шумът се увеличи доста но максималните километри си останаха 55. Има ли вероятност вътре в охлюва да има тръба както в случая: (http://www.rgv.ru/phpbb/viewtopic.ph...=previous#1582) или има ограничител на максималните обороти в електронното запалване?

Аз имам Ямаха PW 80( http://www.yamaha-motor.com/sport/pr...9/0/specs.aspx )
    която е 4.5 коня по автор.Имах шайба на изхода на цилиндъра,
    (по точно на ауспуха там) която ти може би не си видял защото тя си има жлеб и
    е малко мръсно там (2Т).Изчисти и виж пак.Другото с което го бяха спънали беше
    въздуха.Във въздушния филтър имаше не филтър а направо плътен дунапрен през който ми беше
    въобще интересно как минаваше някакъв въздух.
    С 2 думи мотора се спъва откъм хранене и изпускане.
    Преди да го отърва от тези глупости вдигаше 60 и почваше да работи като руска дърворезачка УРАЛ
    във високите обороти,а сега без проблем 90,а с малко зор 100.
    Успех!!!
    Ако все още не сте намерили своята половинка...започнете с четвъртинка!

Коментар

До: Yamaha DT 50/80 R

здравеите тарся си двигател за yamaha dt 50 някои може ли да ми помогне

Коментар

До: Yamaha DT 50/80 R

Здравейте изкам да ви попитам от къде мога да си закупя цилиндър за ямаха дт 50сс ,примерно 70сс,80сс и да е на добра цена или просто да ми кажете как да го направя да върви повече защото нещо му е трудно.Благодаря предварително.

Коментар

От: Yamaha DT 50/80 R

Здравейте аз искам да питам имам YAMAHA DT50R 70K1 постоянно ми свети лампата за маслото от време на време святка и лампата за водата(святка за малко после гасне ) има масло има антифриз на дисплея също стават някакви неща мотора е на място километрите в час се дигат свалят показва ми акомулаторчето премигва такова и не знам може ли някои да ми помогне.
          Проверих бушона и си е добре не знам.....????

Коментар

Първоначално публикуван от pankar Преглед на мнение
            Здравейте аз искам да питам имам YAMAHA DT50R 70K1 постоянно ми свети лампата за маслото от време на време святка и лампата за водата(святка за малко после гасне ) има масло има антифриз на дисплея също стават някакви неща мотора е на място километрите в час се дигат свалят показва ми акомулаторчето премигва такова и не знам може ли някои да ми помогне.
            Проверих бушона и си е добре не знам.....????
            Провери си инсталацията да нямаш прекъснати или оголени кабели или хлабави връзки.
            Life is good... on a dirt bike!

Коментар

Случва ми се често километража, който е дигитален и с магнитен датчик на спиците, да показва на място 250-260км/ч. Почти съм сигурен, че е от свеща без резистор - смущенията объркван датчиците. Малко вероятно е лампата на маслото да свети заради свеща, но ако километража е с магнитен датчик, има вероятност тя да е причината.
              Черпете ме, не ме щадете!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X