Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha DT 50/80 R

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yamaha DT 50/80 R

Здравейте, купих си наскоро Yamaha DT 50 R и имам един проблем.
    Моторчето развива 55 км/ч максимално и изведнъж се спъва след определени обороти. На ауспуха му пише 50km/h, и това е най-вероятно причината за ограничаването на оборотите. Посъветвайте ме как да постъпя, да преправям някак си ауспуха или да търся друг и откаде? Ще бъда благодарен за всеки съвет!

вътре в ауспухът имаше една преградка която така е направена че може да се маха
    разгледай го хубаво отстрани мисля че може и без да се сваля да се махне

Коментар

Изглежда твърде монолитен, единственното място откадето се отваря е отзад, развива се 1 болт и се вади задната планка, на която е заварена изходната тръба. Тя е дълга и другия и край влиза в отвор на една вътрешна преграда, от която стърчат още две по-къси тръби... дали да не пробвам да надупча изходната тръба?

Коментар

свали го и виж отпред още в началото където влиза в цилиндъра дали няма някаква планка или преградка
        огледай и от вътрешната страна от към резервоара някъде в средата
        ако не пробвай да изкъртиш тази вътрешната преграда със стърчаштите тръбички

Коментар

Благодаря за съвета!

Коментар

Свалих предната част на ауспуха "охлюва", няма видима преграда или утесняващи шайби. В задната част "заглушителя", направих няколко дупки в първата преграда , защото имаше две, много теснички. Шумът се увеличи доста но максималните километри си останаха 55. Има ли вероятност вътре в охлюва да има тръба както в случая: (http://www.rgv.ru/phpbb/viewtopic.ph...=previous#1582) или има ограничител на максималните обороти в електронното запалване?

Коментар

а бе щом на самият ауспух пише 50км в час значи трябва да има нещо по него
              я го пробвай за малко само без ауспух

Коментар

манивела за YAMAHA DT 80

трябва ми манивела но нз от къде да си зема от сф сам ако имате предложения пишете
                [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Карчев или се разходи в Дупница. то на повечето ямахи шлиците са еднакви , така че виж някоя манивела да пасне ако не намериш същата !!!

Коментар

в един ендуро магазин показвам манивелата и ми викат ооо такива никъде няма
                    [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Yamaha DT 80

Интересува ме как мога да проверя дали машинката която меша маслото с бензина работи без начина да карам докато затегне и ако затегне значи не работи така ми казаха едни философи . А също така се интересувам от бутало+сигменти 58мм или цял двигател нещо от сорта на 125 , 200 , 250 който да стане на рамката защото в момвнта немога да си взема друг мотор.Моят двигател е 80 сс обаче цилиндъра,буталото и сигментите са някакъв комплект и го правели 122 буталото е 57мм ,ако някой може да помогне благодаря предварително!
                      Ти виждаш наклон и питаш "защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "защо не?"

Коментар

Re: Yamaha DT 80

Много лесно можеш да видиш дали бачка този механизам като сипеш масло в резервоара и извадеш маркучето за маслото ако фърля масло значи бачка ако не...
                        Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                        Gas Gas EC 200

Коментар

Не проверявай,изхвърли я и си сипвай масло в бензина,чиста работа
                          MG RACING

Коментар

Mного хора тей правят направо е откачат за по сигорно тейче ти си преценявай

Коментар

За бутало пробваи на http://www.yamaha-rd.com/ те явно двигателите на РД и ДТ са еднакви.
                              А на http://www.ebay.de/ се продават всякакви части и двигатели
                              born to be wild
                              Кольо Ковачев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X