като се прибирахме от Сопот и след едно падане на мотора варху един камак се счупи капачето на водната помпа някои не знаели да се намира втора употреба някаде мотора е ямаха yz 250 2000година
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Капак за водна помпа на ямаха YZ 250 - отливка?
Свий
X
-
Нищо ли не е останало от капачето?
Ако всички парчета са в наличност, може да пробваш да се завари
Иначе ..... скъпоhttp://houseofmotorcycles.bikebandit...name~YZ250.asp
2010 CRF 250 R
-
някой от форума неможе да незнае как да се направи отливка, в 4х4 има доста "баш майстори"
някой не се ли сеща за такъв кадър
... на Boyesen като гледам май са над 130$Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
Коментар
-
Преди време на КЛРа ми се счупи помпата по същия начин.
Залепих я с епоксидна смола, примесена с алуминиев прах. Карах много време така и в крайна сметка и досега си е със смола.
Много хора ще кажат, че това са глупости, но фактът е, че стана.
Иначе със сигурност новата е по-добрия вариант. Може и да направиш няколко отвора, така, че да хващат помалко и от двете парчета и да сложиш алуминиеви нитове - пак ще стане."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
днес един приател ме заведе ж Габрово в една леярна,кадето са му правили подобни капаци от оригинални сабрахме наличните парченца с каниколит да се оформи модела шефа им прие много присарце проблема и в петак ми обештаха да е готово като го взема ште ви иформирам дали е сполочливо ,и цената е много приелива 8 лв. на килограм отливка порачах си 3 да имам резерва ново капаче в представителството на yamaha срува 165 лв,така че сам длажен да опитам
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki_4днес един приател ме заведе ж Габрово в една леярна,кадето са му правили подобни капаци от оригинални сабрахме наличните парченца с каниколит да се оформи модела шефа им прие много присарце проблема и в петак ми обештаха да е готово като го взема ште ви иформирам дали е сполочливо ,и цената е много приелива 8 лв. на килограм отливка порачах си 3 да имам резерва ново капаче в представителството на yamaha срува 165 лв,така че сам длажен да опитам
Коментар
-
До: Капак за водна помпа на ямаха YZ 250 - отливка?
Първоначално публикуван от niki_4 Преглед на мнениеново капаче в представителството на yamaha срува 165 лв,така че сам длажен да опитам
http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-YZ-250-...%3A1|294%3A200Yamaha YZ400F
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар