Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за Suzuki RM125 1995

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител за Suzuki RM125 1995

...последното ми първо "ендуро" каране приключи с много бутане и без съединител.

Има ли нещо специфично, за което трябва да се оглеждам като си купувам нови дискове? (освен това да са за моя модел...)

Звъннах в Сузуки и ми казаха:
    11 Euro/бр за феродов диск
    5.5 Euro/бр за метален диск

Рових из Интернет и попаднах на:

http://www.motorcycle-superstore.com...uki-RM125.aspx

и

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BARNE...9011QQtcZphoto

И двата верианта са по евтини от предложението на Сузуки България... да поръчвам ли смело или това не са точно частите, които ми трябват?

Симо

До: Съединител за Suzuki RM125 1995

В роки има дори за 55$ пълен комплект дискове и пружини на Tusk които хич не са зле.

ето

ако искаш нещо по истинско отиваш на EBC за 120$
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Преди 2-3 седмици в Мотобум(Пловдив) гледах,че имаше доста дискове ,пружини и.т.н,та що не вземеш да попиташ там първо преди да са започнали останалите упражнения.

Коментар

Как първо и последно бе човек. Просто още не си свикнал с мотора и за това става така. А аз да те попитам ти да не си навил на ръчката врътката дето опъва жилото до такава степен, че да ти приплъзва постоянно. Аз веднъж така бях направил ма се усетих навреме.
        А и аз бих сложил стоманени дискове по здрави са май пък и са по тежки което ти дава малко повече ниски
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Мога да ти помогна с феродови- веднага.
          [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Re: До: Съединител за Suzuki RM125 1995

@GSXR
            Не съм казал първо и последно... разходката беше приятна до където стигнах - със сигурност ще повторя. Не е от ръчката, за смяна са нещата.

@spl77
            Звъннах в Мотобум - София и казаха, че никога не са имали за този модел.

@Краси
            Мерси.

@ДОБРИН
            Благодаря - няма как да ти откажа. Предполагам и само с феродови ще закърпя положението докато дойде цял комплект?... как мога да се свържа с теб? Пиши ми на simo@bitex.com или 088 6666 077

p.s.
            това е форума с най-бърза и адекватна реакция, в който съм попадал!

Коментар

Дръпни си някакъв мануал за рм125 и виж колко трябва да са дебели дисковете. По това може да се ориентираш за износването.
              Желателно е да смениш и пружините, даже задължително
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Един съвет от мен - От Сузуки( Говоря за това в София, не знам дали има други в страната) никога не поръчвай каквото и да е освен в абсолютно краен вариант. Нищо нямат на склад, адски много време отнема за доставяне(според мен поради незаинтересованост да стане по-бързо) и разбира се като се официален представител и на тях им е скъпо пък да не говорим за крайния клиент. От 3-4 години карам само Сузукита и колкото пъти съм поръчвал оттам каквото и да е, толкова пъти съм си патил. Излиза 2-3 пъти по бързо и доста по-евтино дори да си поръчаш от САЩ, ако не успееш да намериш в България. Ако имаш проблем с намирането на дискове казвай и мога да питам за EBC за колко време и каква цена могат да ти доставят. Според мен най-добре ако намериш тук на склад някакви. Поздрави! P.S Както каза Краси е хубаво да погледнеш по каталог какви трябва да са, че моторът е по-старичък и възможностите доста се ограничават от годината( От сузуки поръчвах за 92 година мотор и трябваше от Япония да ги доставят специално за модела и чаках 3 месеца и ако ми беше единствен мотор щях да се гръмна!)
                Последно редактирано от nk_dimitrov; 08-12-08, 11:42.
                09 YZ290F Athena BB

Коментар

-имам нов комплект феродови дискове за такъв мотор стои ми от преди няколко години когато и аз имах рм125 и ..си го поддържах като резервна част ..добре е човек винаги да има резервен съединител за мотора си..в наличност

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    -имам нов комплект феродови дискове за такъв мотор стои ми от преди няколко години
                    Хаха.....късмет би било мека казано. Съжалявам за спама. Поздрави!
                    09 YZ290F Athena BB

Коментар

Феродовите дискове не трябва да са по тънки от 2.77мм а пружините трябва да са 37.8мм
                      0888 074 049

Коментар

Re: Съединител за Suzuki RM125 1995

Планирал съм да го отварям утре ... като видя какво е положението и като премеря - ще споделя.

Поздрави,
                        Симо

Коментар

От: Съединител за Suzuki RM125 1995

Здравейте , кой може да ми помогне с намирането на съединител за същия модел и същата година, да ми кажете някакъв номер или да ми дадете някаква информация на колко ще ми излезе с пружините .

Коментар

http://www.ebay.com/itm/Tusk-Clutch-...0ea865&vxp=mtr
                            цената му е около 77$ има вероятност да ти начислят ДДС ама никога не се знае в пощите и те не можаха да ми обяснят защо една стока има а друга няма. Моя съвет е да си измериш с микрометър металните дискове и ако са в норма да смениш само феродовите. Има доста по евтини варианти като този http://www.ebay.com/itm/EBC-CK-Stand...860478&vxp=mtr

Коментар

Първоначално публикуван от hihito Преглед на мнение
                              Здравейте , кой може да ми помогне с намирането на съединител за същия модел и същата година, да ми кажете някакъв номер или да ми дадете някаква информация на колко ще ми излезе с пружините .
                              104лв. феродови дискове от ML-Racing.bg Чака се 5 дни. Точни са.
                              Силата е нищо без контрол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X